Noordelijk Havenhoofd

Den Haag - Scheveningen
Toekomstig aanbod

Over dit project

Na jaren van plannen maken en overleg is gestart start met de herontwikkeling van het Noordelijk Havenhoofd te Scheveningen, een gezamenlijke plan van het Viscluster, met ondernemers uit het gebied, de gemeente Den Haag en VolkerWessels Vastgoed.

Er zal ruimte zijn voor nieuwe werkgelegenheid, nieuwe bedrijvigheid en ook nieuwe horeca en recreatie in het gebied. Hierdoor zal het noordelijk havenhoofd straks een aantrekkelijk anker zijn voor de visindustrie en de recreatie op de Boulevard. Daarbij staat “Scheveningen is Vis” centraal.

De plannen worden gefaseerd uitgevoerd. Wij zijn gestart met het vernieuwen van de riolering en de nuts leidingen en starten dit najaar met de bouw van het Inntel hotel met 225 kamers op de kop van het havenhoofd, gevolgd door nieuwbouw voor de visindustrie (ca. 5500 m2) en diverse horeca. Gelijktijdig zal een grote parkeergarage met bijna 1000 parkeerplaatsen worden gerealiseerd onder het huidige duin. Na de bouw van de garage wordt het duin teruggeplaatst en wordt bovenop en grenzend aan de garage nieuwbouw voor sport, recreatie en horeca gebouwd. Ook komen hier een hostel en recreatie-appartementen. Het nieuwe duin wordt straks een mooie ontmoetingsplek met uitzicht over boulevard en strand.

De bouw zal enige jaren duren. Ons streven is om in 2022 alles nieuw en gereed te hebben.

Voor meer informatie, kijk op www.noordelijkhavenhoofdscheveningen.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Noordelijk Havenhoofd
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden