Vijf Heesters

Den Haag - Den Haag
Toekomstig aanbod

Over dit project

De Vijf Heesters
Modern, comfortabel en energiezuinig wonen

Een duurzame toekomst in een vernieuwde Heesterbuurt
Haag Wonen streeft naar kwaliteit van wonen. Toekomstbestendig wonen in een modern en betaalbaar huis met voorzieningen die ons woonplezier de komende jaren garandeert. Hier streven wij naar, zo ook bij de Vijf Heesters, vijf specifieke straten in de Heesterbuurt. Een fijne en gezellige, maar helaas ook sterk verouderde buurt. Om die reden worden de woningen aan het Weigeliaplein, de Ribesstraat, Vlierboomstraat, Kamperfoeliestraat en de Hortensiastraat vervangen door moderne, comfortabele en energiezuinige woningen.
Modern, comfortabel en energiezuinig wonen
Wonen in goede, betaalbare en duurzame woningen in onze mooie stad Den Haag. Dat is de wens en ambitie van Haag Wonen voor elke bewoner. Ook voor de bewoners (en omwonenden) van het Weigeliaplein, de Ribesstraat, Vlierboomstraat, Kamperfoeliestraat en de Hortensiastraat. Omdat de technische staat van de woningen niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd en wij hoge eisen stellen aan onze woningen en kwaliteit van wonen, is renovatie geen optie. De 395 woningen worden dan ook vervangen door moderne, comfortabele en energiezuinige woningen. Het nu nog enigszins verborgen gebied, wordt een open en toegankelijke groene woonomgeving. Verder komen er extra sociale huurwoningen en koopwoningen bij. Voor meer informatie ga naar de projectwebsite www.devijfheesters.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vijf Heesters
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden