Actueel

Nieuws

70% van de woningen is verkocht Lokaal nieuws maandag 29 januari 2018

70% van de woningen is verkocht

Inmiddels zijn we verheugd om te kunnen melden dat  70% van de woningen is verkocht en de werkzaamheden voor de verbouw in volle gang zijn. Er wordt in de kelder van het gebouw het nodige  gesaneerd en constructief aangepakt en zal de komende maanden ook een begin gemaakt worden met het reinigen van de buitengevel. Er zijn nog een aantal mooie appartementen en penthouses beschikbaar voor belangstellenden.  
 

Inmiddels zijn we verheugd om te kunnen melden dat  70% van de woningen is verkocht en de werkzaamheden voor de verbouw in volle gang zijn.Er wordt in de kelder van het gebouw het nodige  gesaneerd en constructief aangepakt en zal de komende maanden ook een begin gemaakt worden met het reinigen van de buitengevel. Er zijn nog een aantal mooie appartementen en penthouses beschikbaar voor belangstellenden.

De makelaars zijn tweewekelijks op dinsdagochtend in het pand aanwezig om u een persoonljke rondleiding te geven in het pand en u een impressie te laten beleven van de nieuwe toestand door middel van een Virtual Reality bril.

Voor exacte data houd onze facebook pagina willemwitsenwonen in de gaten.

Regionaal nieuws dinsdag 12 december 2017

Nieuwbouw aan Maaskade naast Hulstkamp

Het gapende gat naast het rijksmonument Het Hulstkampgebouw aan de Maaskade wordt gedicht. Het heeft een eeuw geduurd. Er komt een luxe appartement en er komen studio’s, die uitzien op de Nieuwe Maas.

Regionaal nieuws donderdag 07 december 2017

Rotterdam verbouwt steeds meer lege kantoorruimtes tot woningen

De gemeente Rotterdam slaagt er steeds beter in om leegstaande kantoorpanden een nieuwe bestemming te geven. Sinds 2014 is 160.000 vierkante meter kantoorruimte omgebouwd of zijn er plannen om dat te gaan doen.

Lokaal nieuws woensdag 06 december 2017

Haagse politiek wil snel een rem op het opsplitsen van woningen ...

Parkeerproblemen, te veel fietsen, geluidsoverlast, meer troep op straat: de Haagse gemeenteraad wil dat er zo snel mogelijk een rem komt aan het splitsen van woningen. Maar volgens wethouder Joris Wijsmuller is het onmogelijk om dat direct al te doen.

Regionaal nieuws dinsdag 28 november 2017

Honderden Rotterdamse woningen van het gas af

Steeds meer woningen in Rotterdam gaan van het gas af. In Rotterdam-Prinsenland worden op dit moment 1650 woningen gerenoveerd, energiezuinig gemaakt en aangesloten op de stadswarmte.

Regionaal nieuws dinsdag 28 november 2017

Meer dan een ton winst op Wassenaarse woning

Wie zijn huis eerder dit jaar in Wassenaar heeft verkocht, ving gemiddeld 122 duizend meer dan de aankoopprijs. Bij liefst vier op de vijf woningen maakten huiseigenaren tien procent of meer winst.

Regionaal nieuws maandag 27 november 2017

Uitbater Skihut mordicus tegen woningen op Stadhuisplein

Wie wil er nou boven de Skihut wonen? Niemand, vreest eigenaar Chiel Jongejan. Daarom maakt hij bezwaar tegen de nieuwe plannen voor het Coolsingel-gebied.

Regionaal nieuws dinsdag 21 november 2017

Gemeente wil onnodig veel woningen bij Duivenvoorde

De gemeente Leidschendam-Voorburg wil onnodig veel woningen in de Duivenvoordecorridor (DVC). De woningprijzen zijn sterk gestegen. Dan kun je al met veel minder woningen het verlies op het project binnen de afgesproken grenzen houden.

Regionaal nieuws maandag 20 november 2017

Stadsbewoners wonen liefst in rustige buurt

BPD-onderzoek naar wonen in Rotterdam en Den Haag: ‘Contact met de buren is prima, maar niet te veel’

Lokaal nieuws maandag 20 november 2017

Stadsbewoners wonen liefst in rustige buurt

BPD-onderzoek naar wonen in Rotterdam en Den Haag: ‘Contact met de buren is prima, maar niet te veel’

Regionaal nieuws woensdag 15 november 2017

Rijswijk niet in kopgroep transformatie gebouwen naar woningen

Rijswijk loopt nog achter bij de transformatie van gebouwen naar woningen. In Rijswijk gaat het om slechts 1% van de woningvoorraad.

Ontdek Willem Witsen Wonen Lokaal nieuws dinsdag 07 november 2017

Ontdek Willem Witsen Wonen

Vanaf nu bent u iedere dinsdag van 13.00-14.30 uur van harte welkom om het pand te komen bezichtigen.

Heeft u interesse in een van de woningen van Willem Witsen Wonen? U bent vanaf nu iedere dinsdag van 13.00 - 14.30 uur welkom om het pand te komen bezichtigingen. De makelaars staan voor u klaar om u rond te leiden.

Daarnaast kunt u op de vierde verdieping van het gebouw met behulp van een Virtual Reality-bril bovendien de toekomstige woonsetting ervaren.

Regionaal nieuws woensdag 01 november 2017

Wonen in Kolonel of Vaandrig

De Generaal moet de nieuwe icoon van Rijswijk worden, zoals het ministerie van CRM dat ooit op die plek was. Maar nu als woonplek.

Lokaal nieuws woensdag 25 oktober 2017

Den Haag maakt ruimte voor innovatie

Den Haag is een stad in transitie. In een rondetafelgesprek treft de gemeente stakeholders en deskundigen om te sparren over de kansen.

Regionaal nieuws dinsdag 24 oktober 2017

Zo! Zoetermeer: geen verhoging van de OZB voor woningen

ZÃ! Zoetermeer zal er volgende week bij het begrotingsdebat voor pleiten dat de OZB (Onroerendezaakbelasting) voor woningen niet toeneemt met een inflatiecorrectie van 2,6 procent.

Regionaal nieuws dinsdag 24 oktober 2017

Woningbouw in de Broekpolder

Jaren geleden was het een politiek ‘heet hangijzer’ waar menig verhit debat over gevoerd werd: de bouw van woningen in de Broekpolder.

Regionaal nieuws maandag 23 oktober 2017

Het Torentje valt voor luxe wonen aan Vliet

Het Torentje van Rijswijk gaat verdwijnen. Het frÃle driehoekje langs de Vliet, aan de Jan Thijssenweg bij de Hoornbrug, is door architect Wilfried van Winden van WAM Architecten uit Delft geschrapt.

Lokaal nieuws zondag 22 oktober 2017

Voelt als? Wonen in n Mondriaan

Met het jubileum van kunststroming De Stijl viert ook de Papaverhof in Den Haag zijn eeuwfeest. Bij nai010 Uitgevers verscheen een prachtig boek over deze museale wijk.

Succesvolle open dag 7 oktober Lokaal nieuws donderdag 19 oktober 2017

Succesvolle open dag 7 oktober

Op 7 oktober j.l. vond de open dag plaats voor Willem Witsen Wonen. Wij kijken terug op een succesvolle dag waarbij ruim 100 belangstellenden konden genieten van het uitzicht over Benoordenhout, het monumentale trappenhuis en de hoge plafonds.

Om mensen verder een goed beeld te geven van de (toekomstige) ruimtelijkheid van het binnengebied en de feitelijke ruimte van de woningen, was er ook de mogelijkheid om een woning 'virtueel' te bezichtigen. Aan de hand van voor een VR-bril kon men op de exacte locatie van het appartement door de geheel ingerichte woning lopen en deze vanuit verschillende hoeken ervaren en vanaf het virtuele balkon het uitzicht bewonderen.

Benieuwd hoe dat eruitziet? Klik hier en u komt direct in dezelfde virtuele omgeving.

Regionaal nieuws dinsdag 10 oktober 2017

Streep door woningen in buitengebied

Woningzoekenden die hun zinnen hebben gezet op een nieuwbouwstulpje in de Hoeksche Waard kunnen die droom maar beter laten varen. De provincie Zuid-Holland verbiedt de Hoeksche Waardse gemeenten om woningen te bouwen voor ‘mensen van buiten’.

Regionaal nieuws zaterdag 07 oktober 2017

Wonen op Zuid is booming door huizenprijzen

Lang kampte Rotterdam-Zuid met een slecht imago. Maar dat negatieve beeld kantelt. De hete huizenmarkt speelt daarbij een belangrijke rol.

Lokaal nieuws dinsdag 03 oktober 2017

Geef geldboete voor leeg huis

Speculanten die hun huis, winkel of kantoorpand langdurig leeg laten staan, moeten een boete opgelegd krijgen. Groep de Mos in de Haagse gemeenteraad doet een oproep aan het gemeentebestuur om te onderzoeken of dat mogelijk is.

Regionaal nieuws dinsdag 03 oktober 2017

Huurders fel tegen sloop

Rijswijkse huurders zijn in opstand gekomen tegen de voorgenomen afbraak van dertig eengezinswoningen in Te Werve.

Open dag zaterdag 7 oktober Lokaal nieuws donderdag 28 september 2017

Open dag zaterdag 7 oktober

Zaterdag 7 oktober bent u van harte welkom op de open dag van Willem Witsen Wonen, Den Haag. 

Graag nodigen wij u uit voor de open dag van Willem Witsen Wonen, Den Haag. Deze vindt plaats op zaterdag 7 oktober 2017 van 11:00 tot 13:00 uur in het pand aan het Willem Witsenplein 6 in Den Haag. 

U bent van harte welkom om binnen genoemde tijden binnen te lopen. Het verkoopteam van Willem Witsen Wonen staat klaar om u het project te presenteren en rond te leiden in het karakteristieke pand. 

Indien u met de auto komt, kunt u aan via de Weissenbruchstraat op het binnenterrein van het pand parkeren.

Regionaal nieuws dinsdag 26 september 2017

Is het financiële plaatje even mooi als de bouwtekening

Vraag vooraf een deskundig, objectief hypotheekadvies.

De woningmarkt is volop in ontwikkeling en dat merken we ook hier in Lansingerland. De huizenprijzen zijn gestegen in de afgelopen maanden en er zijn verscheidene nieuwbouwprojecten gestart. In Berkel en Rodenrijs bijvoorbeeld de Gouden Buurten of Westpolder / Bolwerk, in Bleiswijk het Eiland van Bleiswijk of in Bergschenhoek Parkzoom.

Op de tekening ziet uw toekomstige nieuwbouwwoning er geweldig uit. Een grotere woonkamer, een ruimere keuken, een royale badkamer… Maar oogt het financi�le plaatje net zo goed? Hoe zit het bijvoorbeeld met de projecthypotheek die de ontwikkelaar aanbiedt? Is die écht wel zo voordelig? En de rente tijdens de bouw? Hoe regelt u die zo slim mogelijk? Een huis is de grootste investering van uw leven. Ga daarom niet over één nacht ijs en laat u vooraf uitgebreid adviseren over de financiering. Van Bruggen Adviesgroep Lansingerland gaat graag voor u op zoek naar de beste passende hypotheek.

Bij nieuwbouw komt u in veel gevallen zelfs in aanmerking voor een extra lage rente! Maak daarom nu vrijblijvend een afspraak voor een onafhankelijk en objectief hypotheekadvies. Een advies dat niet alleen gebaseerd is op uw huidige financi�le situatie, maar ook rekening houdt met uw toekomst.

Bezoek voor het maken van een afspraak onze site op www.vanbruggen.nl

Regionaal nieuws woensdag 20 september 2017

Huurders boos om verkoop woningen

De bewoners van de Rotterdamse woonwijk Wielewaal slepen de gemeente Rotterdam en woningcorporatie Woonstad voor de rechter. Bijna tweehonderd gezinnen doen dat omdat hun woningen in hun ogen op oneigenlijke wijze zijn verkocht aan projectontwikkelaar BPD.

Lokaal nieuws maandag 04 september 2017

VVD en GroenLinks tegen woningen op voormalige sportvelden Loosduinen

De VVD en GroenLinks in de gemeenteraad willen voorkomen dat op de voormalige sportvelden van de handbalvereniging Wings in Loosduinen woningen worden neergezet. In plaats daarvan zien de partijen liever een park op deze plek.

Start bouw begin 2018 Lokaal nieuws maandag 04 september 2017

Start bouw begin 2018

De verkoop is deze zomer goed van start gegaan en we beschikken inmiddels over een onherroepelijke vergunning. 

Op basis van de reeds verkochte woningen en aanhoudende belangstelling van nieuwe kopers, verwachten we daarom begin van volgend jaar te kunnen starten met de bouw van het appartementencomplex. Wij houden u hiervan uiteraard op de hoogte.

Er is nog een aantal mooie appartementen beschikbaar waarvoor u uw interesse kenbaar kunt maken. Log in met uw account en klik op het appartement naar wens via het menu aan de linkerkant. Onze makelaars nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Regionaal nieuws donderdag 31 augustus 2017

College maakt doelgroepen bekend voor nieuwbouw Plataanhout

Het college heeft besloten om de geplande 27 woningen aan het Plataanhout in Rokkeveen te laten bouwen voor de doelgroepen jongere starters en 55-plussers. Dit zal gebeuren volgens een verdeling van 50/50.

Regionaal nieuws donderdag 31 augustus 2017

Rotterdam wil 50.000 woningen bijbouwen

Rotterdam schroeft de woningbouw flink op. De gemeente wil maar liefst 50.000 woningen bijbouwen, zegt wethouder Robert Simons. De vraag is alleen waar ruimte is voor al die extra huizen.

Lokaal nieuws donderdag 24 augustus 2017

Nieuwbouw Ockenburgh loopt vertraging op

De nieuwbouw op de plek van het voormalige tennispark Ockenburg loopt vertraging op. De gemeente heeft de omgevingsvergunning voor het project ‘The Finest of Ockenburg’ afgewezen.De bouw zou eigenlijk aan het eind van dit jaar beginnen. “Dat wordt nu hopelijk het eerste kwartaal van 2018#822&1;zegt Margriet Huisman....

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden