Actueel

Nieuws

Het jaar van verbouwers en oversluiters Lokaal nieuws woensdag 13 januari 2021

Het jaar van verbouwers en oversluiters


In het ‘coronajaar' 2020 is de hypotheek een buitenbeentje. In plaats van stagnatie en haperingen werd record op record gestapeld. Van de extreem lage rentestand tot een ongekend hoge gemiddelde huizenprijs. Niet eerder hebben zoveel mensen besloten hun huis te verbouwen of de hypotheek over te sluiten. Hypotheken Data Netwerk (HDN) rapporteerde voor het eerst meer dan een half miljoen hypotheekaanvragen in één jaar.

Aan het begin van de coronacrisis werd een dip op de hypotheekmarkt verwacht. Niets was minder waar. In totaal werd een bedrag van ruim 136 miljard euro aan hypotheken aangevraagd. Daarnaast is het ‘topjaar’ 2019 overtroffen met 24,5 procent meer hypotheekaanvragen. 

Verhuizen? Denk aan de autoverzekering Lokaal nieuws dinsdag 12 januari 2021

Verhuizen? Denk aan de autoverzekering

Bij een verhuizing komen veel zaken kijken. De autoverzekering is meestal niet het eerste waar je aan denkt. Een verhuizing kan echter gevolgen hebben voor de premie van je autoverzekering. Ook als je alleen binnen Den Haag verhuisd. Geef je verhuizing wel door, maar kijk eerst of je huidige verzekering nog bij je past.

Hoogte premie autoverzekering variabel

De premie van de autoverzekering is afhankelijk van meerdere factoren. Verzekeraars kijken onder andere naar de leeftijd van de bestuurder, het type auto, het aantal schadevrije jaren én de postcode. Dat doen zij omdat de kans op schade in een stad een stuk groter is dan in een dorp. Daarom kan de premie van de autoverzekering honderden euro’s per wijk en provincie verschillen. Daarnaast kijken ze ook naar verschillende risicoprofielen. Wijken waar veel goedkope auto’s, wanbetalers of sociale huurwoningen zijn, worden als riskanter gezien. Je betaalt dan ook meer premie. Als je gaat verhuizen is het daarom altijd slim om verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken om te kijken wat de goedkoopste autoverzekering is. Misschien ben je bij een andere verzekeraar met je nieuwe postcode goedkoper uit. Daarnaast kan het zo zijn dat je door je nieuwe woonomgeving de auto wat vaker laat staan. Als je minder kilometers rijdt, wordt de premie ook een stuk lager.

Autoverzekering het duurst in Den Haag

Uit een onderzoek van een prijsvergelijkingswebsite is gebleken dat Den Haag de duurste provinciale hoofdstad is om je auto te verzekeren. De premie is echter wel per wijk verschillend. Zo betaalt een fictieve Golf-eigenaar uit een nieuwbouwwijk aan de rand van Den Haag ongeveer 71 euro per maand voor een allrisk autoverzekering. Op een duurdere plek in de binnenstad is hij al ongeveer 83 euro kwijt voor dezelfde allriskverzekering. Groningers zijn het goedkoopst uit. Op jaarbasis moeten Haagse autobezitters ruim €110,64 meer betalen voor een autoverzekering dan inwoners van Groningen. Na Den Haag zijn Amsterdam en Utrecht de duurste steden om een autoverzekering af te sluiten.

Geef verhuizing direct door

Het is belangrijk dat je binnen veertien dagen na de verhuizing het nieuwe adres doorgeeft aan de verzekeraar. Dit kan meestal via de website van de verzekeraar, per post of telefonisch. Als je de adreswijziging niet tijdig doorgeeft, dan kun je belangrijke post missen. Bijvoorbeeld een betalingsherinnering. Als je niet betaalt kan de verzekeraar de verzekering opschorten. De auto is dan niet meer verzekerd. Hiervoor kun je zelfs een boete van 550 euro krijgen. Als je in deze periode betrokken raakt bij een ongeluk dan zal de verzekeraar de kosten op jou verhalen.

Samen een huis kopen? Dit moet je vastleggen Lokaal nieuws dinsdag 29 december 2020

Samen een huis kopen? Dit moet je vastleggen

Jij en je partner zijn van plan om samen een huis te kopen, maar jullie zijn niet getrouwd. Het is een goed idee om dan het een en ander vast te laten leggen bij de notaris. Daarnaast is het handig om een gemeenschappelijke rekening te hebben voor gemeenschappelijke kosten zoals de kosten voor de hypotheek, opstalverzekering , inboedelverzekering en energie.

Belangrijke aandachtspunten

Het kan natuurlijk een bewuste keuze zijn dat jullie geen officiële samenlevingsvorm hebben gekozen en het is mogelijk om dit zo te laten. Het is wel belangrijk om te bedenken wat er in dit geval gebeurt als een van jullie twee onverhoopt komt te overlijden. Wanneer hier niets over is vastgelegd, kunnen de nabestaanden van de partner die overblijft de ander uit het huis laten zetten. Bij overlijden gaan namelijk de bezittingen en de helft van het huis naar de erven van je partner. Er moet dus wel iets vastgelegd worden over de situatie in het geval van overlijden. Zo kun je er zeker van zijn dat de achterblijvende partner in het huis kan blijven wonen.

Trouwen voor het kopen van een huis

Bij een huwelijk delen jullie automatisch alle bezittingen en schulden. De nieuwbouwwoning is dan automatisch van jullie allebei, net als de hypotheek. Ook als jij of je partner al voor het huwelijk een huis heeft gekocht geldt dit. Indien één van de twee komt te overlijden, kan de andere partner in het huis blijven wonen. De nabestaanden van de overleden partner kunnen hier niets tegen doen. De overgebleven partner is anderzijds ook automatisch voor de openstaande hypotheekschuld verantwoordelijk. Om deze reden eist de hypotheekverstrekker vaak dat je een overlijdensrisicoverzekering afsluit. Je kunt ook onder bepaalde voorwaarden trouwen, bijvoorbeeld wanneer jullie bepaalde schulden en/of bezittingen niet samen willen delen.
 

Geregistreerd partnerschap

Het geregistreerd partnerschap is tegenwoordig bij veel twintigers en dertigers populairder dan trouwen . Dit contract lijkt in vele opzichten op een huwelijk, gekeken naar de rechten en plichten naar elkaar toe wanneer je uit elkaar gaat of bij overlijden. Bij een geregistreerd partnerschap is het niet verplicht om elkaar het ja-woord te geven. Ook kan je dit buiten de rechter om ontbinden als je geen minderjarige kinderen hebt. Ten slotte kent het geregistreerd partnerschap geen scheiding van tafel en bed.

Samenlevingscontract

Met een samenlevingscontract kun je allerlei zaken vastleggen. Zo staat hier bijvoorbeeld in van wie bepaalde inboedelgoederen zijn of dat deze gemeenschappelijk zijn. Let er wel op dat jullie alleen samen woningeigenaar zijn wanneer jullie allebei als koper worden opgenomen in de notariële leveringsakte van het huis, als jullie ongehuwd zijn. In het samenlevingscontract kun je vervolgens een clausule opnemen die voorkomt dat jij of je partner uit het huis gezet kan worden door de andere erfgenamen, in geval van overlijden.

Bekijk hier alle projecten in regio Den Haag .

Verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Lees deze tips Lokaal nieuws donderdag 24 december 2020

Verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Lees deze tips

Bij het verhuizen naar een nieuwbouwwoning komt best veel kijken. Met een goede voorbereiding is dat gelukkig geen reden tot paniek. In dit artikel delen we 5 handige verhuistips om rekening mee te houden. We hopen dat de hectische periode zo een stuk rustiger verloopt.

Verhuistip 1. Maak een duidelijke planning voor jezelf

Maak ruim van tevoren een duidelijk schema van alles wat gedaan moet worden. Van het sorteren van de spullen tot het regelen van een oppas voor de kinderen op de verhuisdag. Met zo’n planning maak je het hele proces overzichtelijk en zie je minder snel belangrijke zaken over het hoofd.

Verhuistip 2. Sla spullen tijdelijk op in een opslagruimte

Door de jaren heen kan een mens veel spullen verzamelen. De kans is dus groot dat je bent geschrokken van het aantal volle verhuisdozen na het inpakken. Geef jezelf wat meer lucht door deze spullen niet allemaal direct in je nieuwbouwwoning neer te zetten. Het kan ook gebeuren dat je een tijdelijke woning moet betrekken, voordat het nieuwbouwhuis klaar is. Je wilt dan niet met je hele hebben en houden in die tijdelijke woning zitten. Alle andere items kun je dan beter tijdelijk opslaan. Ga je verhuizen naar Den Haag? Dan is een opslagruimte in Den Haag wel zo prettig. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om de opslagruimte voor de deur te laten afleveren. Zo hoef je zelf geen verhuiswagen meer te regelen. Dit is ook een goed en veilig systeem in verband met het coronavirus. De kans op fysiek contact is een stuk kleiner dan wanneer je meerdere professionele verhuizers in je woning laat rondlopen. Kijk voor meer informatie eens op de website van Kubox.nl  om kennis te maken met dit handige thuisbezorgd systeem. Dit bedrijf geeft je namelijk de mogelijkheid om een opslagbox (de Kubox) voor de deur af te zetten. Vervolgens halen ze deze box op en wordt het veilig opgeslagen. Heb je de spullen weer nodig? Dan komt Kubox het weer afleveren op het juiste adres. Handig toch?

Verhuistip 3. Maak meteen een melding van gebreken

Na de oplevering van een nieuwbouwwoning kun je nog een aantal gebreken tegenkomen. Van kleine beschadigingen en slechte afwerking tot technische mankementen. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te melden. Dan kan het nog opgelost worden voordat je echt gaat verhuizen.

Verhuistip 4. Laat alle contracten en verzekeringen omzetten

Check of alle verzekeringen nog passen bij je nieuwe situatie en laat de gegevens aanpassen. Regel ook zo snel mogelijk de abonnementen voor internet/tv en zoek een geschikte leverancier voor gas, water en licht. Soms is het alleen maar nodig om je adresgegevens te laten omzetten.

Verhuistip 5. Zorg voor een bewoonbare basis

Voordat je de hele inboedel verhuist naar je nieuwe woning , is het fijn als de basis al klaar is. Zorg ervoor dat het huis al goed bewoonbaar is. Laat de vloer op tijd leggen, probeer zo veel mogelijk muren klaar te hebben en sluit alvast alle LED verlichting aan.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

Hoe richt je een nieuwe woning mooi in? Lokaal nieuws donderdag 24 december 2020

Hoe richt je een nieuwe woning mooi in?

Ga je in een nieuwe woning wonen? Wat een fijn vooruitzicht! Je wilt de inrichting van je nieuwe huis natuurlijk op de beste manier aanpakken. Zeker als het om een nieuwbouwwoning gaat, komt er wel wat bij kijken om voor persoonlijkheid en sfeer te zorgen. Hoe pak je dat nu het best aan? We delen onze tips!

Mooie raamdecoratie

De aankleding bij de ramen in je woning is een belangrijke manier om voor sfeer te zorgen. Besteed hier dan ook zeker de nodige aandacht aan: je kunt het zien als een essentiële basis voor het mooie inrichten. Bij ilumio raamdecoratie heb je veel opties om uit te kiezen – zo kun je de decoratie bij je ramen helemaal naar wens invullen. Ga bijvoorbeeld voor de fraaie houten jaloezieën op de website van ilumio : een enorm stijlvolle toevoeging aan je interieur. Kies de kleur die jij het mooist vindt, van modern en fris wit tot stoer en robuust zwart, om maar wat voorbeelden te noemen.

De juiste vloer

Om een nieuwe woning helemaal naar wens in te richten, is het soms zeker aan te raden om de vloer aan te pakken. Met de juiste vloer kun je namelijk echt voor de perfecte sfeer in huis zorgen. Dat ligt maar net aan de woonstijl die je wilt in huis. Zo past een strakke betonvloer goed in een minimalistisch interieur en zorgt een houten vloer juist voor een knusse en huiselijke look.

De aankleding van de muren

Niet alleen de vloer telt mee, maar ook de muren! Misschien wil je wel voor een vrolijke kleur op de wand zorgen: het is verstandig om met het verven aan de slag te gaan voordat al je spullen al in je nieuwe woning staan. Behang is ook zeker een optie, als je een print uitkiest maak je echt iets bijzonders van je interieur.

De verlichting in je nieuwe woning

Hoewel je gewoon hier en daar een lamp kunt ophangen, is het een beter idee om een slim plan te maken voor de verlichting in je huis. Hang de lampen precies op de juiste plek op: als je vooraf bedenkt waar je de eettafel wilt plaatsen, kun je zorgen dat de lamp hier goed boven komt. En kies niet alleen voor plafondlampen, maar denk ook aan een mooie staande lamp naast de bank bijvoorbeeld. Variatie zorgt voor een fraaiere look!

Accessoires zijn belangrijk

Sla ten slotte de accessoires in je nieuwe woning niet over! Dat zijn toch wel dé sfeermakers die voor persoonlijkheid in je woning zorgen. Bedenk hoeveel accessoires je kwijt wilt in je huis: afhankelijk van de ruimte die je hebt en hoe vol je bijvoorbeeld je woonkamer wilt zetten. Het is het leukst om een mix van accessoires in huis te halen. Mooie kamerplanten, een opvallende klok aan de muur, een uniek beeldje en gezellige kaarsen: pak lekker uit om je helemaal thuis te kunnen voelen in je nieuwe huis!

Verkoopintentie gestegen, kopers huis doen water bij de wijn Lokaal nieuws woensdag 23 december 2020

Verkoopintentie gestegen, kopers huis doen water bij de wijn

Voor het eerst sinds maanden is de intentie om een woning te verkopen gestegen. De krapte op de woningmarkt is desondanks nog steeds ongekend. Steeds vaker zijn kopers bereid om water bij de wijn te doen als ze daarmee meer kans op een woning maken. Vooral op het gebied van prijs en ruimte doen kopers concessies.

Maandelijks brengt woningsite Funda een rapport uit over de stand van de woningmarkt. Al enige tijd bleef de koopintentie - plannen om te kopen - groeien, terwijl de verkoopintentie bleef dalen. In november kwam hier een einde aan en is de verkoopintentie met 2,6% gestegen ten opzichte van oktober. Het is te vroeg om van een kantelpunt te spreken. Het gat tussen vraag en aanbod is daarvoor nog te groot. 

Wat kost het inrichten van een huis? Lokaal nieuws dinsdag 22 december 2020

Wat kost het inrichten van een huis?

Misschien wil je een nieuw interieur in jouw nieuwbouwwoning of ga je voor het eerst op jezelf nodig en heb je nog geen meubels. De inrichting van een nieuwbouwhuis kost doorgaans meer dan dat van een bestaand huis. De vloer, de keuken, de badkamer en het toilet: het moet allemaal nieuw aangeschaft worden. De kosten zijn sterk afhankelijk van een aantal factoren.

Uitzet uit eerdere woning

Welke spullen heb je al en ben je van plan om straks mee te verhuizen? Onderaan de streep kan het flink wat schelen als je bijvoorbeeld al een mooie bank en een goed bed hebt. Ook de kosten voor lampen, servies, bestek, stoelen, een vloerkleed of een spiegel voor aan de muur kunnen flink aantikken. Je kunt hiervoor ook bij de kringloop kijken of eens informeren of familieleden nog wat hebben liggen voordat je besluit dit nieuw aan te schaffen. Als je jouw verzekeringen meeverhuist is het belangrijk om te checken of je inboedelverzekering nog de juiste dekking biedt op het moment dat je veel nieuwe meubels en andere kostbare items hebt aangeschaft. Vind jij het lastig om je nieuwe woning in te richten? Dan kan interieuradvies van grote waarde zijn .

De oppervlakte van het huis

Een belangrijke factor die meespeelt in het berekenen van de kosten voor de inrichting van jouw toekomstige huis is de oppervlakte. Hoe groter het huis, des te meer je kwijt bent. Zo heb je bijvoorbeeld meer meubels nodig, meer wandtegels en een grotere vloer. Daarnaast is een vakman langer bezig met bijvoorbeeld het leggen van de vloer en het stucen van de muren. In het algemeen ben je dus meer kwijt voor het inrichten dan een eengezinswoning dan wanneer je een appartement van 50m2 koopt waar je in je eentje gaat wonen.

Aantal personen in het huishouden

Uiteraard speelt ook het aantal personen mee bij het bepalen van het budget. Als er meer bewoners zijn, moeten er meer meubels worden aangeschaft. Denk hierbij aan bedden, nachtkastjes en kledingkasten maar ook aan meer stoelen, een grotere bank en een grotere eetkamertafel. De samenstelling van je gezin is ook van invloed op bepaalde wensen. Zo kies je bijvoorbeeld voor een kindvriendelijke vloer of een veilige en kindvriendelijke keuken als er kleine kinderen rondlopen.

Kwaliteit of kwantiteit?

Waar je ook naar op zoek bent, je hebt de keuze uit enorm veel soorten, kleuren, materialen en kwaliteitsklassen. Doordat er zoveel keuze is, kun je met ieder budget je woning inrichten. Ga jij altijd voor enkel de hoogste kwaliteit? Dan ben je beslist meer geld kwijt, maar kun je waarschijnlijk ook een stuk langer met je meubels doen. Dit geldt ook bij bijvoorbeeld het uitzoeken van een vloer . Een goede houten vloer gaat een leven lang mee bij het juiste onderhoud. Gemiddeld genomen geven Nederlanders tussen de €15.000 en €30.000 uit aan de complete inrichting van de woning.

 

Verhuistips voor internet, bellen en televisie Lokaal nieuws dinsdag 15 december 2020

Verhuistips voor internet, bellen en televisie

Als je gaat verhuizen sta je voor de keuze: verhuist jouw abonnement met je mee of zet je deze stop en stap je over van internet abonnement ? Check voor de verhuisdatum of je huidige provider het pakket dat je momenteel gebruikt ook levert op je nieuwe adres. Ook als je gaat overstappen is het verstandig om een postcode check te doen.

Contractduur en opzegtermijn abonnementen

De meeste internet- en tv-abonnementen hebben een looptijd van een een of twee jaar. Nadat deze eerste periode is verstreken kun je het abonnement iedere maand opzeggen, doorgaans met een opzegtermijn van 30 dagen. In het geval van een overstap hoef je hier niets extra's voor te regelen. De nieuwe provider regelt dit voor je met de oude provider. Wanneer je contractperiode nog niet voorbij is op het moment van je verhuizing, neem je het abonnement mee naar je nieuwe adres. Dit kan alleen als de provider ook daar levert. Als dit niet het geval is, is het wel mogelijk om het contract eerder te beëindigen. Vaak moet je als bewijs een kopie van de koopovereenkomst laten zien aan de provider.

Telefoon verhuizen

De kans is groot dat als je een vaste lijn hebt, je jouw vaste telefoonnummer wilt behouden. In dit geval moet je jouw huidige telefoonnummer invullen bij de aanvraag voor de nieuwe provider en aangeven dat je dit nummer wilt behouden. Dit is mogelijk als je in dezelfde netregio blijft wonen, bijvoorbeeld 070 voor Den Haag . Als je naar een nieuwe regio verhuist, krijg je ook een nieuw telefoonnummer. Voor je televisie-abonnement geldt dat je eenvoudig de verhuizing door kunt geven aan de provider. Je blijft in dit geval dezelfde decoder gebruiken, al kan het zijn dat de instellingen moeten worden aangepast. Ook in dit geval geldt dat je zal moeten overstappen als de nieuwe woning buiten het dekkingsgebied van je huidige provider valt.

Goed moment om over te stappen

Een verhuizing is voor veel mensen een ideaal moment om over te stappen. Door over te stappen ben je ook nog eens vaak goedkoper uit. Welkomstkortingen en aanbiedingen kunnen een mooie maandelijkse besparing opleveren, of je krijgt meer televisiezenders en een snellere internetverbinding voor hetzelfde geld. Om er zeker van te zijn dat je overstap soepel verloopt, is het verstandig om al over te stappen als je nog op je oude adres woont. Het adres dat jij aan de nieuwe provider doorgeeft moet namelijk gelijk zijn aan het adres dat staat genoteerd bij de oude provider. Bij een verhuizing is dit niet het geval. Om er zeker van te zijn dat jij niet een paar dagen of weken zonder internet of televisie zit kun je dit het best al op tijd regelen. 

Nieuwjaarsactie Large appartementen Lokaal nieuws dinsdag 08 december 2020

Nieuwjaarsactie Large appartementen

-NIEUWS/NEWS- Nieuwjaarsactie voor de Large appartementen. Kies voor een wooncheque of mooie laminaatvloer bij een 2-jarige huurovereenkomst met ingangsdatum vóór 15 januari 2021.  

New Year’s promotion for the Large apartments.Choose a home check or beautiful laminate floor, if you conclude a 2-year lease with the commencement date before January 15, 2021 for a Large apartment. 

 

Duurzamer wonen: zo makkelijk is het Lokaal nieuws donderdag 03 december 2020

Duurzamer wonen: zo makkelijk is het

De overheid hamert steeds meer op duurzaam leven. Dat doen we niet alleen door minder plastic te gebruiken en bewuster te winkelen. Ook in huis kun je flink wat dingen veranderen, verbouwen, toepassen of anders doen om een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Het feit dat je energierekening daarvan ook omlaag gaat is heel mooi meegenomen. Op wat voor manieren kun je de woning duurzamer maken?

Energie verduurzamen

Het is belangrijk dat je je bewust wordt van alle energie die je in huis verbruikt. Hoe kun je dit verbruik verduurzamen? Denk bijvoorbeeld aan een andere manier van koken; zoals kiezen voor elektrisch koken op inductie in plaats van op gas. Dat is vooral veel beter zodra je een meer duurzame energieleverancier hebt. Energie vergelijk je online zodat je een voordelig en groen contract kunt afsluiten. Kies bewust voor een leverancier die duurzaam en goedkoop stroom kan leveren. Daarnaast is er de verlichting waarop je waarschijnlijk energie kunt winnen. Gebruik bijvoorbeeld ledverlichting, die aanzienlijk minder stroom verbruikt. Of plaats een lamp met bewegingssensor in de tuin, zodat het licht alleen brandt wanneer het nodig is.

Gebruik duurzame materialen

Een volgend belangrijk aspect bij een duurzaam huis zijn de materialen die gebruikt zijn voor de woning zelf en de meubels. Schaf je iets aan van hout, zoals een nieuwe keuken of een tafel? Zorg ervoor dat het meubilair een keurmerk heeft. Gebruik vooral natuurlijke materialen in je interieur en ben je bewust van wat je koopt. Zo wordt bij veel meubels bijvoorbeeld giftige lijm gebruikt, die je liever niet in huis wilt hebben. Ook kun je kiezen voor duurzaam beddengoed, matrassen, gordijnen, meubels en meer. Daarnaast is het plaatsen van planten altijd een duurzame en gezonde keus, deze zorgen voor een schone lucht in huis.

Tweedehands is goed voor het milieu en voor je portemonnee

Koop zoveel mogelijk tweedehands. Hierdoor voed je niet de milieuvernietigende consumptiecultuur. Met een likje (milieuvriendelijke) verf creëer je in een handomdraai een fris en vooral heel origineel interieur. Naar de kringloopwinkel ga je trouwens niet alleen om meubels te kopen, je kunt er ook je meubels kwijt. Als jij jouw oude kast wegdoet zou iemand daar nog best plezier van kunnen hebben. Zonde om spullen zomaar bij het grofvuil te dumpen. Sommige tweedehands winkels komen je spullen zelfs gratis ophalen.

Isolatie controleren

Naast het verduurzamen van de inrichting en het gebruik binnenshuis, is het heel erg belangrijk om te letten op de isolatie. Dit scheelt zoveel in energieverbruik. Hoe is het gesteld met de isolatie van de muren, de vloer, het dak en de ramen? Zijn er plekken waar warmte verloren gaat, zoals een slecht geïsoleerd dak? Of voel je veel kou komen van de ramen? Het zijn misschien grote verbouwingen waarmee je dit kunt aanpassen, maar het zijn wel ingrepen waarmee je uiteindelijk op energiekosten bespaart. Daarnaast is het belangrijk dat ook de vloer goed geïsoleerd is als je de warmte in je woning wilt behouden.

ONTVANG DE EXCLUSIEVE HOME MADE BY-INSPIRATIEGIDS Lokaal nieuws vrijdag 27 november 2020

ONTVANG DE EXCLUSIEVE HOME MADE BY-INSPIRATIEGIDS

In navolging van de tweejaarlijkse Stijlgids brengt Home Made By dit jaar een exclusief inspiratieboek uit waarin je wordt uitgedaagd om na te denken over wat thuis voor jou betekent. Je ontvangt het boek gratis bij een Design Date met een interior designer van Voorham.

Het belang van thuis
Thuis is dat kleine stukje aarde dat van jou is. Een veilige, vertrouwde plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Maar bovenal is thuis een weerspiegeling van wie je bent en wat je belangrijk vindt. Je thuis voelen in je eigen huis, is een belangrijke basis voor persoonlijk welzijn en geluk. Voorham gelooft dat het creëren van een thuis een persoonlijke proces is dat gaat over authenticiteit en jezelf durven zijn. En daarom lanceert de interieurspecialist dit jaar een exclusief inspiratiegids. De gids dient als vertrekpunt in de ontdekkingstocht naar jouw ware thuis en laat je op een andere manier naar je interieur kijken.

Wat betekent thuis voor jou?
Stap voor stap neemt de inspiratiegids je mee door de unieke werkwijze van Home Made By. Het begint met een Design Date: een inspirerende eerste kennismaking met een Home Made By interior designer. De gids ontvang je voorafgaande aan een Design Date, zodat jij je goed kunt voorbereiden op het gesprek. In de gids en tijdens de Design Date worden belangrijke vragen gesteld: Wat vertelt jouw huis over jou? Waar voel jij je thuis? Welke kleuren horen bij jou? En welke materialen vind je mooi? De antwoorden op deze en meer vragen geven een duidelijk beeld van wat thuis voor jou betekent. Na afloop van de Design Date maakt de interior designer op basis van jouw smaak en stijl een 2D- of 3D-ontwerp van jouw droomhuis.

Een écht thuis creëren
Voorham doet er alles aan om voor jou een écht thuis te creëren. Met een team van vakspecialisten begeleiden zij jouw project van begin tot eind. Wil jij aan de slag met je interieur? Vraag een Design Date aan bij Voorham en ontvang het gratis Home Made By-inspiratiegids.

Wil je graag meer informatie of heb je een vraag? Bekijk onze website:

https://www.homemadeby.nl/voorham-wassenaar

ONTVANG DE EXCLUSIEVE HOME MADE BY-INSPIRATIEGIDS Lokaal nieuws donderdag 26 november 2020

ONTVANG DE EXCLUSIEVE HOME MADE BY-INSPIRATIEGIDS

In navolging van de tweejaarlijkse Stijlgids brengt Home Made By dit jaar een exclusief inspiratieboek uit waarin je wordt uitgedaagd om na te denken over wat thuis voor jou betekent. Je ontvangt het boek gratis bij een Design Date met een interior designer van HMB - Lotte Nijkamp.

Het belang van thuis
Thuis is dat kleine stukje aarde dat van jou is. Een veilige, vertrouwde plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Maar bovenal is thuis een weerspiegeling van wie je bent en wat je belangrijk vindt. Je thuis voelen in je eigen huis, is een belangrijke basis voor persoonlijk welzijn en geluk. HMB - Lotte Nijkamp gelooft dat het creëren van een thuis een persoonlijke proces is dat gaat over authenticiteit en jezelf durven zijn. En daarom lanceert de interieurspecialist dit jaar een exclusief inspiratiegids. De gids dient als vertrekpunt in de ontdekkingstocht naar jouw ware thuis en laat je op een andere manier naar je interieur kijken.

Wat betekent thuis voor jou?
Stap voor stap neemt de inspiratiegids je mee door de unieke werkwijze van Home Made By. Het begint met een Design Date: een inspirerende eerste kennismaking met een Home Made By interior designer. De gids ontvang je voorafgaande aan een Design Date, zodat jij je goed kunt voorbereiden op het gesprek. In de gids en tijdens de Design Date worden belangrijke vragen gesteld: Wat vertelt jouw huis over jou? Waar voel jij je thuis? Welke kleuren horen bij jou? En welke materialen vind je mooi? De antwoorden op deze en meer vragen geven een duidelijk beeld van wat thuis voor jou betekent. Na afloop van de Design Date maakt de interior designer op basis van jouw smaak en stijl een 2D- of 3D-ontwerp van jouw droomhuis.

Een écht thuis creëren
HMB - Lotte Nijkamp doet er alles aan om voor jou een écht thuis te creëren. Met een team van vakspecialisten begeleiden zij jouw project van begin tot eind. Wil jij aan de slag met je interieur? Vraag een Design Date aan bij HMB - Lotte Nijkamp en ontvang het gratis Home Made By-inspiratiegids.

Wil je graag meer informatie of heb je een vraag? Bekijk onze website:

https://www.homemadeby.nl/lotte-nijkamp-voorburg

Overwaarde hypotheek met levenslange hypotheekrente Lokaal nieuws woensdag 18 november 2020

Overwaarde hypotheek met levenslange hypotheekrente

Eenmaal met pensioen ziet het leven er anders uit. Werk maakt plaats voor vrije tijd en hobby’s. Niet iedereen heeft voldoende kapitaal opgebouwd om alle plannen uit te voeren. Het geld zit vaak vast in de stenen van een koopwoning. Gelukkig bieden verschillende geldverstrekkers de mogelijkheid om overwaarde te verzilveren. Sinds kort kan dit zelfs tegen een rente die levenslang vaststaat. Hoe werkt dat en wat is het voordeel voor jou als huiseigenaar?

Overwaarde op je woning komt doorgaans pas vrij als je jouw woning verkoopt. Met een opeet- of overwaardehypotheek maak je dit vermogen eerder vrij. Je zet de overwaarde in als onderpand (in de vorm van hypotheek), om dit vervolgens terug te lenen. Afhankelijk van de hypotheek krijg je het bedrag maandelijks of in één keer uitgekeerd. Om het risico te beperken kan je niet de hele overwaarde opnemen maar een percentage ervan.

NA HET FAILLISSEMENT: INTERVIEW FAMILIE VAN NIEUWKERK Lokaal nieuws dinsdag 17 november 2020

NA HET FAILLISSEMENT: INTERVIEW FAMILIE VAN NIEUWKERK

Het nieuwbouwproject Eilandrijk in Rijswijk is een voorbeeld van wat het bieden van zekerheid met het waarborg-certificaat van Woningborg betekent voor kopers van een nieuwbouwhuis. De bouw van project Eilandrijk is gestart in het voorjaar van 2018. In oktober 2019 is bouwondernemer Schouten failliet verklaard.

Woningborg heeft overeenstemming bereikt met Ter Steege Bouw Vastgoed West voor de afbouw van de 29 woningen en in januari 2020 is de bouw hervat. In het najaar 2020 kunnen de toekomstige bewoners hun langverwachte intrek nemen in hun nieuwbouwhuis.

Op vrijdag 10 juli waren er blije gezichten te zien bij de borrel, die  Ter Steege Bouw Vastgoed West  had georganiseerd ter gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt van het nieuwbouwproject Eilandrijk te Rijswijk. Wij spraken de familie van Nieuwkerk over hun woning in nieuwbouwproject Eilandrijk in Rijswijk en wat ze hebben meegemaakt toen de bouwonderneming failliet ging.

Maandelijks besparen | Save monthly Lokaal nieuws dinsdag 10 november 2020

Maandelijks besparen | Save monthly

- BLOG - Bespaar op jouw maandelijkse kosten! Wist jij dat GO 070 heel aantrekkelijk is voor je bankrekening? Het aanbod diensten is zo compleet dat je maandelijks enorm bespaart. Doordat in GO 070 de energie collectief wordt aanbesteed en geleverd en je een ruim pakket aan diensten afneemt dalen jouw maandelijkse kosten in vergelijking met andere appartementencomplexen in de stad. Wifi is inclusief dus je bespaart een aansluiting van internet en TV. Als voorbeeld berekende wij de verwachte besparing per maand voor een medium appartement. En nog leuker is dat je veel meer diensten geleverd krijgt! Een win-win situatie! Waar twijfel jij nog over?     

 

BLOG - Save on your monthly costs! Did you know that GO 070 is very attractive for your bank account? The range of services is so complete that you save enormously every month. Because in GO 070 the energy is contracted out and delivered collectively and you purchase a wide range of services, your monthly costs decrease compared to other apartment complexes in the city. Wifi is included, so you save an internet and TV connection.

As an example, we calculated the expected savings per month for a medium apartment. And even better is that you get many more services! A win-win situation! What do you still have doubts about?

 

More information about the montly savings!

Energiezuinig wonen: hoe maak je jouw woning zo duurzaam mogelijk? Lokaal nieuws woensdag 04 november 2020

Energiezuinig wonen: hoe maak je jouw woning zo duurzaam mogelijk?

Er komen steeds meer mogelijkheden om je woning te verduurzamen. Dat is ook nodig, want in de toekomst gaan we wonen zonder aardgas. Een energiezuinig gebouw, waarvan het LOF ERASMUSVELD-project een mooi voorbeeld vormt, heeft een gunstig energielabel én zorgt voor een lagere energierekening. Hoe maken inwoners uit Den Haag hun woning zo duurzaam mogelijk?

Zorg voor een goede isolatie

Allereerst is het belangrijk dat de woning goed geïsoleerd is. Dan hoeft er een stuk minder gestookt te worden, waardoor er dus minder CO2 wordt uitgestoten. Daarnaast wordt je huis meer waard én zorgt het voor meer wooncomfort. Vormen van isolatie zijn vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en dubbel glas. Sommige van deze maatregelen leveren een jaarlijks rendement op dat vergelijkbaar is met een rente van ongeveer 12 procent op je (spaar)geld. Aan de hand van het bouwjaar van de woning kun je vaak achterhalen welke isolatie er al aanwezig is.

Duurzaam verwarmen

Als de woning goed geïsoleerd is dan kan er nagedacht worden over een duurzame verwarmingsinstallatie voor de verwarming en het warme water in de woning. Huishoudens kunnen een eerste stap zetten door de HR-ketel te combineren met een zonneboiler of hybride warmtepomp. Als je volledig over wilt stappen op duurzaam verwarmen, dan kun je een elektrische warmtepomp combineren met een zonneboiler. De elektriciteitsrekening gaat wel omhoog. Het is dus verstandig om te achterhalen welke energieleverancier het goedkoopste is. Het contract voor energie vergelijk je daarvoor gewoon even online. Daarnaast is het raadzaam om een waterbesparende douchekop te kopen, hiermee kun je ongeveer 30 tot 50 procent besparen op het waterverbruik.

Wek zelf je eigen energie op

Zonnepanelen worden het meest gebruikt om thuis elektriciteit op te wekken. Dat is ook logisch, want de gemiddelde terugverdientijd ligt tegenwoordig op zeven jaar. Daarna kun je nog heel wat jaren genieten van (vrijwel) gratis stroom. Als jouw dak niet geschikt is voor zonnepanelen, dan kun je eventueel aansluiten bij een zonneproject of collectief. Goed om te weten is, als je meer stroom opwekt dan je in het jaar zelf verbruikt je een terugleververgoeding krijgt van de energieleverancier voor dit overschot.

Regelingen en subsidies

Er zijn ook verschillende regelingen en subsidies beschikbaar waarmee de overheid woningeigenaren stimuleert om hun woning te verduurzamen. Allereerst kunnen particulieren de btw die zij betalen over de aanleg en installatie van zonnepanelen terugvragen bij de Belastingdienst. Daarnaast kun je tot 31 december 2019 subsidie krijgen als je een zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel of pelletkachel koopt. Ook kunnen particulieren vanaf 2 september 2019 een subsidie aanvragen voor de isolatie van hun koopwoning. Ook VvE's kunnen een beroep doen op deze subsidie, mits zij twee isolatiemaatregelen treffen. Tot slot kunnen inwoners uit Den Haag subsidie aanvragen voor de aanleg van een groen dak .

Het belang van een goede vloerisolatie Lokaal nieuws woensdag 04 november 2020

Het belang van een goede vloerisolatie

Mogelijk heb je net een prachtige woning gevonden in de regio Den Haag via of ben je juist op zoek naar een nieuw huis. Wanneer je jouw droomhuis hebt gekocht, begint het verbouwen en inrichten. Een verouderde woning kun je helemaal moderniseren en verduurzamen met een goede vloerisolatie. Daarmee bespaar je ook nog eens op de kosten.

Het belang van vloerisolatie

Een huis zonder vloerisolatie tocht meer. Via de vloer dringt namelijk kou en vocht naar binnen. Dat merk je door de vochtige lucht in huis en koude voeten. Om het huis te verwarmen, moet de thermostaat omhoog. Dit heeft invloed op het milieu,  want de CO2-uitstoot gaat omhoog. Én je ziet het terug op de energierekening. Met een goede vloerisolatie kun je dit voorkomen en gaat er minder warmte verloren. Je dringt het jaarlijkse gasverbruik zo tot 190 kubieke meter terug.

Isoleren

Woningen die na 1983 gebouwd zijn, hebben meestal vloerisolatie. Veel oudere huizen niet. Vooral deze huizen hebben baat bij een goede vloerisolatie. Het beste is ondervloerisolatie. Dit werkt echter alleen wanneer er onder de vloer een kruipruimte is van tenminste 35 centimeter. Het is ook belangrijk dat het isolatiemateriaal droog blijft. Daarom leg je een dampremmende folie van kunststof op de vloer van de kruipruimte. Wanneer er zo nu en dan een laag water staat in de kruipruimte, zul je luchtkussenfolie of piepschuimchips moeten gebruiken. Bij een kruipruimte van minimaal 20 centimeter is bodemisolatie een optie. Dan wordt piepschuim of schuimbeton in de kruipruimte gespoten. Heb je een kruipruimte van minimaal 40 centimeter? Dan kun je ook bodemhygrolatie gebruiken. Dit is een soort matras van piepschuimbolletjes.

Geen kruipruimte

Wanneer de woning geen kruipruimte heeft, kun je die laten uitgraven door een specialist. Dit is wel behoorlijk prijzig en je moet je plannen melden bij de gemeente. Een alternatief is om de vloer te vervangen of te verhogen. Wanneer je de vloer wil verhogen, leg je een nieuwe vloer met een betere isolatie op de bestaande vloer. Dit heeft als gevolg dat je de deuren in huis in zal moeten korten. In plaats van verhogen kun je de bestaande vloer ook vervangen door een vloer die isolatie aan de onderkant heeft.

Besparen

Wanneer je de vloer goed isoleert, kun je in een tussenwoning zo'n 160 euro per jaar besparen volgens berekeningen van MilieuCentraal. Bij een hoekwoning is de besparing per jaar 180 euro en bij een vrijstaande woning zelfs 320 euro. Qua kosten moet je er rekening mee houden dat die variëren van zo'n 1.400 euro bij een tussenwoning en ruim 3.000 euro bij een vrijstaande woning. Mogelijk zijn er overheidssubsidies die deze kosten deels compenseren. Een goede vloerisolatie zorgt ervoor dat je de thermostaat lager kunt zetten. Daarmee kun je jaarlijks zomaar een paar honderd euro besparen op het energieverbruik. Verder helpt het ook om een energievergelijker te gebruiken waarmee je kunt zien welke leverancier het goedkoopst is. Door middel van een energievergelijker krijg je advies over welke energieleverancier bij je past. En je ziet direct hoeveel je bespaart wanneer je overstapt.

Hypotheek aanvragen voor klussen en oversluiten blijft populair Lokaal nieuws woensdag 04 november 2020

Hypotheek aanvragen voor klussen en oversluiten blijft populair

Het aantal hypotheekaanvragen was in oktober vergelijkbaar met het niveau in dezelfde maand een jaar eerder. Dit blijkt uit de cijfers van HDN (Hypotheken Data Netwerk). Starters en doorstromers namen een minder groot deel voor hun rekening. Dit werd gecompenseerd door huiseigenaren die een hypotheekaanvraag deden voor een verbouwing. Al eerder werd duidelijk, veel Nederlanders zijn aan het verbouwen geslagen tijdens deze coronacrisis.

Kleine wasjes, grote wasjes | Small washes, big washes Lokaal nieuws dinsdag 03 november 2020

Kleine wasjes, grote wasjes | Small washes, big washes

- NIEUWS/NEWS - Kleine wasjes, grote wasjes, doe ze in je wasmachine! En in zulke mooie ruimte wordt de was doen nog leuk ook!   Samen met jullie maken wij het wassen in onze Miele Laundry nog leuker! Bij GO 070 hoef je geen eigen dure wasmachine en droger aan te schaffen en maak je gebruik van de professionele en snelle wasmachines van Miele. In de Miele Laundry op de begane grond kun jij , tegen een geringe betaling, gebruik maken van wasmachines en drogers.

 

- NEWS / NEWS - Small washes, big washes, put them in your washing machine! And doing the laundry in such a beautiful space is fun too! Together with you, we make washing in our Miele Laundry even more fun! With GO 070 you don't have to buy your own expensive washing machine and dryer and you can use Miele's professional and fast washing machines. In the Miele Laundry on the ground floor you can use washing machines and dryers for a small fee.

 

Geen tijd voor onderhandeling bij koop woning Lokaal nieuws woensdag 21 oktober 2020

Geen tijd voor onderhandeling bij koop woning

NVM-makelaars hebben een prima kwartaal achter de rug. Het aantal verkopen kende een stijging van 14,4 procent ten opzichte van het tweede kwartaal vorig jaar. Ondanks dit succes is er ook reden tot zorg. De schaarste op de markt dwingt kopers hun portemonnee te trekken. De verkoopprijs ligt maar liefst 11,6 procent hoger dan vorig jaar. De concurrentie onder kopers is groot en tijd om te onderhandelen ontbreekt bij de gemiddelde koop.

EEN PERSOONLIJK INTERIEUR? DE EXPERTS VAN VOORHAM HELPEN JE! Lokaal nieuws maandag 12 oktober 2020

EEN PERSOONLIJK INTERIEUR? DE EXPERTS VAN VOORHAM HELPEN JE!

Heb je plannen om je huis van een make-over te voorzien? Of wordt je nieuwe woning binnenkort opgeleverd? Stel je eens voor hoe heerlijk het zou zijn als er één partij was die je alles uit handen neemt, van het ontwerp tot realisatie? Voorham is die partij.

Het inrichten van je huis begint met een goed plan dat precies past bij wie je bent en wat je belangrijk vindt. Een advies of ontwerp waarin jouw smaak, leefstijl en budget de hoofdrol spelen. Dit is precies wat een Interior Designer van Voorham voor je doet.

Voorham is aangesloten bij Home Made By een landelijk collectief van de beste vakspecialisten op het gebied van interior design. Home Made By staat voor de mooiste interieurproducten. Van vloeren (pvc-vloeren, laminaat, vinylvloeren en tapijt) en gordijnen (alle type raamdecoratie, van jaloezieën tot vouwgordijnen en shutters) tot aan verf en behang.

PRACHTIGE COLLECTIES: BARN, PARK & LOFT
Home Made By heeft drie prachtige én unieke collecties, Barn, Park en Loft. Deze collecties bestaan uit producten in verschillende categorieën: vloeren, gordijnen, raamdecoratie, verf en behang. De collecties zijn vanaf dit najaar uitgebreid met de categorie meubels. De Home Made By meubelcollectie bestaat uit slim ontworpen meubels die invulling geven aan jouw ware thuis.

PUUR EN TIJDLOOS
Kenmerkend voor Barn, Park en Loft is de pure en tijdloze stijl, die afgestemd wordt op verschillende levensbehoeften. Door een subtiel kleurenspel van aardse tinten en verfijnde, veelal natuurlijke materialen stralen de collecties allure, eenheid en rust uit. Bovendien zijn de collecties samengesteld uit hoogwaardige, betaalbare materialen, die de basis vormen voor een warm en persoonlijk thuis.

Iedere collectie bestaat uit regelmatig wisselende Home Stories: unieke verhalen om in te wonen. Nederlands beste interior designers hebben deze zorgvuldig ontworpen en samengesteld zodat jij jouw eigen stijl of smaak kunt ontdekken.

Het nieuwe woonseizoen is begonnen en in de winkel van Voorham kun je nu de nieuwe collectie met bijbehorende Home Stories bekijken. Kom langs en laat je inspireren door de sfeer en stijl van deze unieke interieurs.

Meer informatie vind je op onze website: Voorham

 

Het regent hypotheekrente verlagingen! Lokaal nieuws woensdag 07 oktober 2020

Het regent hypotheekrente verlagingen!

Niet alleen buiten is het regenseizoen begonnen. Deze maand regent het ook hypotheekrente verlagingen. Alleen al afgelopen vrijdag ging de hypotheekrente omlaag bij zes aanbieders, waaronder SNS Bank en RegioBank. Eerder al voerden ING, Rabobank en ABN Amro verlagingen door. De stroom aan verlagingen lijkt nog niet voorbij. Geldverstrekkers proberen de aandacht te trekken met scherpe hypotheekrentes. De concurrentie moet dan volgen om niet achter te blijven.

Let op dekking rechtsbijstandverzekering bij koop van particulier Lokaal nieuws woensdag 07 oktober 2020

Let op dekking rechtsbijstandverzekering bij koop van particulier

Koop je een auto bij de dealer, dan geniet je als consument van wettelijke bescherming. Desondanks kan er toch een conflict ontstaan als de auto er na een korte tijd mee stopt. In die situatie kan een rechtsbijstandverzekering uitkomst bieden. Tik je via Marktplaats een auto op de kop? Reken op minder bescherming bij een dergelijke deal. Ook de dekking van je rechtsbijstandverzekering kan afwijken bij een zogenaamde ‘niet-consumentenkoop’, zo blijkt uit onderzoek van MoneyView.

Rabobank: koopstarter kanarie in de kolenmijn? Lokaal nieuws maandag 14 september 2020

Rabobank: koopstarter kanarie in de kolenmijn?

Rabobank verwacht dat de coronacrisis vanaf het eerste kwartaal volgend jaar effect zal hebben op de woningmarkt. Eerder ging de bank nog uit van dalende huizenprijzen eind dit jaar. Reden voor de verschuiving is de werkloosheid, die langer op peil blijft door de steunmaatregelen van de overheid. Als kanarie in de kolenmijn noemt Rabobank het toenemende aantal kopers onder de 35 jaar. Gelukkig is al te veel somberheid niet nodig. Naar verwachting gaat het om een tijdelijke en beperkte terugval.

WOZ-waarde schiet omhoog. Positief of niet? Lokaal nieuws maandag 14 september 2020

WOZ-waarde schiet omhoog. Positief of niet?

De gemiddelde WOZ-waarde bedroeg begin januari €270.000. Dit is een stijging van 8,9 procent ten opzichte van een jaar eerder. Het gaat om de grootste toename sinds jaren en is sowieso de hoogste waarde ooit. Voor jou als huiseigenaar is het positief dat je bezit meer waard wordt. Aan de andere kant loop je het risico op hogere woonlasten.

Nieuwe huurders betalen de hoofdprijs Lokaal nieuws maandag 07 september 2020

Nieuwe huurders betalen de hoofdprijs

De woninghuren gingen afgelopen juli 2020 met gemiddeld 2,9 procent omhoog ten opzichte van een jaar eerder. De grootste stijging na 2014 en meer dan het gemiddelde van de afgelopen tien jaar (2,7 procent). Consumentenorganisaties vroegen verhuurders vooraf coulant te zijn in deze crisistijd. Een verzoek dat weinig effect heeft gehad. Vooral huurders die van woning wisselen moeten rekening houden met een forse verhoging.

ONZE UNIEKE WERKWIJZE Lokaal nieuws dinsdag 18 augustus 2020

ONZE UNIEKE WERKWIJZE

Elk huis vertelt een eigen verhaal. Logisch, want mensen verschillen nu eenmaal van elkaar. Wij van Voorham geloven dat thuis gaat over de mensen die er wonen. Door te kijken naar wie jij bent en wat jij belangrijk vindt, maken wij ons interieuradvies persoonlijk. Op deze manier ontdekken wij jouw thuisverhaal en creëren jouw ware thuis.

VOORHAM INTERIEURADVIES
Ons interieuradvies start altijd met een gratis eerste kennismaking, de Design Date. Tijdens deze ontmoeting worden jouw woonwensen, prioriteiten, situatie en stijl in kaart gebracht. Na afloop van een Design Date kan je kiezen uit één van onze drie Design Services:

1. DESIGN ADVIES
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste vloer, gordijnen, verfkleuren en/of raamdecoratie? Onze interior designer gaat samen met jou op zoek naar een uitgebalanceerde combinatie van kleuren en/of materialen die aansluiten bij jouw smaak en stijl. Op basis van jouw gedachten en wensen vormt de interior designer een concreet aankoopadvies.

2. DESIGN PLAN 2D
Ben je op zoek naar een uitgebreider interieuradvies voor een bepaalde ruimte? Dan kun je kiezen voor het Design Plan 2D waarmee je vooraf een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek met onze interior designer gaan jullie uitgebreid in op de sfeer en stijl die je wilt creëren. Dit wordt vertaald naar een concreet en visueel tweedimensionaal interieurontwerp inclusief plattegrond en moodboard.

3. DESIGN PLAN 3D
Vind je het lastig om vooraf een goed beeld te krijgen van het eindresultaat? Dan kies je voor een Design Plan 3D. Dit is een compleet interieuradvies waar met behulp van een driedimensionaal ontwerp vooraf een realistisch beeld geschetst wordt van de ruimte, sfeer en stijl van jouw nieuwe inrichting. In het ontwerp worden alle producten, materialen en kleuren samengebracht. Hiermee breng je jouw (toekomstige) huis tot leven.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? We ontvangen je graag in onze winkel. Je kunt ook alvast een Design Date plannen via onze website: www.homemadeby.nl

Ervaar het gemak van professioneel interieuradvies Lokaal nieuws woensdag 05 augustus 2020

Ervaar het gemak van professioneel interieuradvies

Thuis. Daar waar je het leven viert en in stilte geniet. Een plek om samen te komen. En om alleen te zijn. Het cree?ren van een thuis is een zoektocht naar harmonie, de basis van persoonlijk welzijn en geluk. Wij helpen je met advies, ontwerp en realisatie van jouw ware thuis.

INTERIOR DESIGN

Het cree?ren van een persoonlijk thuis is zoveel meer dan het ophangen van gordijnen of het leggen van een vloer. Want mooie losse keuzes maken nog geen samenhangend geheel. Het inrichten van je huis begint met een goed plan dat past bij wie je bent en wat je belangrijk vindt. Geen kant-en-klare oplossing, maar een advies of ontwerp waarin jouw smaak, leefstijl en budget de hoofdrol spelen. En dat is precies wat Voorham voor je doet.

DESIGN DATE

Omdat thuis de belangrijkste plek is in je leven, hebben wij Design Date ontwikkeld: ons cadeau voor jou. Design Date is een inspirerende en vrijblijvende eerste kennismaking met onze Interior Designer, het liefst bij jou thuis. Want alleen daar ligt de basis voor een persoonlijk interieur. Samen ontrafelen we wat het thuisgevoel voor jou betekent en ontdekken we wat jij in je hoofd en hart hebt.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Uit onze ervaring blijkt hoe belangrijk het is dat ons team van vakspecialisten in een vroegtijdig stadium betrokken is bij het maken van de juiste keuzes. Opties voor meer- en minderwerk zijn namelijk mede afhankelijk van hoe de woning wordt ingedeeld en er komt in korte tijd veel informatie op je af. Daarbij helpen we je graag vanaf het begin.

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doen we niet alleen door interieuradvies te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Wij van Voorham hebben naast onze Interior Designer alle vakspecialisten in huis om een vloer te leggen, gordijnen in te meten en op te hangen en de muren te schilderen. Wil je een vrijblijvende afspraak maken voor een eerste gesprek?

Neem dan contact op.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden