Actueel

Nieuws

Ervaar het gemak van professioneel interieuradvies Lokaal nieuws woensdag 05 augustus 2020

Ervaar het gemak van professioneel interieuradvies

Thuis. Daar waar je het leven viert en in stilte geniet. Een plek om samen te komen. En om alleen te zijn. Het cree?ren van een thuis is een zoektocht naar harmonie, de basis van persoonlijk welzijn en geluk. Wij helpen je met advies, ontwerp en realisatie van jouw ware thuis.

INTERIOR DESIGN

Het cree?ren van een persoonlijk thuis is zoveel meer dan het ophangen van gordijnen of het leggen van een vloer. Want mooie losse keuzes maken nog geen samenhangend geheel. Het inrichten van je huis begint met een goed plan dat past bij wie je bent en wat je belangrijk vindt. Geen kant-en-klare oplossing, maar een advies of ontwerp waarin jouw smaak, leefstijl en budget de hoofdrol spelen. En dat is precies wat Home made by Voorham voor je doet.

DESIGN DATE

Omdat thuis de belangrijkste plek is in je leven, hebben wij Design Date ontwikkeld: ons cadeau voor jou. Design Date is een inspirerende en vrijblijvende eerste kennismaking met onze Interior Designer, het liefst bij jou thuis. Want alleen daar ligt de basis voor een persoonlijk interieur. Samen ontrafelen we wat het thuisgevoel voor jou betekent en ontdekken we wat jij in je hoofd en hart hebt.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Uit onze ervaring blijkt hoe belangrijk het is dat ons team van vakspecialisten in een vroegtijdig stadium betrokken is bij het maken van de juiste keuzes. Opties voor meer- en minderwerk zijn namelijk mede afhankelijk van hoe de woning wordt ingedeeld en er komt in korte tijd veel informatie op je af. Daarbij helpen we je graag vanaf het begin.

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doen we niet alleen door interieuradvies te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Wij van Home made by Voorham hebben naast onze Interior Designer alle vakspecialisten in huis om een vloer te leggen, gordijnen in te meten en op te hangen en de muren te schilderen. Wil je een vrijblijvende afspraak maken voor een eerste gesprek?

Neem dan contact op.

Wat voor soort matrassen kun je kopen voor in je nieuwe woning? Lokaal nieuws dinsdag 16 juni 2020

Wat voor soort matrassen kun je kopen voor in je nieuwe woning?

Bij het bouwen van een nieuw huis moet je rekening houden met allerlei zaken. Zo zul je ook na moeten gaan denken over de bedden in de woning. Mogelijk ga je je huidige matrassen meenemen naar je nieuwe adres, maar je kunt er logischerwijs ook voor kiezen om een nieuw bed aan te schaffen. Hierbij kun je onder meer kiezen voor de onderstaande soorten matrassen.

Latex matrassen

Een optie is een latex matras. Vaak hebben zulke exemplaren een kern met een mix van natuurrubber gecombineerd met synthetisch latex en nog meer toevoegingen. Latex matrassen hebben een aantal voordelen. Zo gaan ze lang mee, terwijl ze ook zeer veerkrachtig zijn. Bovendien bezit het antibacteriële eigenschappen en is het schimmel- en huisstofmijtwerend, waardoor het extreem geschikt is voor mensen met allergieën. Natuurlijk heeft een latex matras ook een aantal nadelen. Normale latex matrassen hebben namelijk een gesloten celstructuur, hierdoor kan het matras warm aanvoelen aangezien het ademend vermogen beperkt is.

Koudschuim matrassen

Naast een latex matras zou je ook kunnen kiezen voor een koudschuim exemplaar. Dit bestaat uit een materiaal dat juist een open celstructuur heeft. Dit zorgt voor veel veerkracht en opwaartse druk. Dit creëert bovendien juist weer een goede ondersteuning voor je lichaam. Ook kan het goed vocht opnemen aangezien de ventilatie en luchtdoorlating goed is. Het is bovendien beschikbaar in diverse varianten, te weten stevig, medium en soft. Net als een latex matras is een koudschuim matras ook duurzaam, wat dus inhoudt dat het lang meegaat.

Pocketvering matras

Een andere optie is een pocketvering matras. Dit bestaat uit veren die individueel verpakt zijn. Ze bewegen wel afhankelijk van elkaar. Doordat het pocketvering matras open ruimtes heeft is de regulatie van het vocht goed. Naarmate de druk groter wordt zullen de veren juist meer weerstand bieden, wat ervoor zorgt dat een pocketvering matras geschikt is voor mensen in diverse gewichtscategorieën. Bovendien heeft zo’n exemplaar speciale zones voor de schouder- en heuppartij, wat het ligcomfort ten goede komt. Zweet je veel? Dan is dit matras zonder twijfel een goede keuze.

Test welk matras het beste is voor jou

Het beste matras blijft altijd afhankelijk van je eigen voorkeur en lichaamsbouw. Voor de één ligt een matras heerlijk terwijl de ander nog even verder kijkt naar een ander matras. Waar mogelijk adviseren wij het matras altijd even te testen. Het klinkt raar om in een winkel het matras uit te testen, maar alleen op deze manier kan je zeker weten dat je in je nieuwe woning op het perfecte matras slaapt.

Duurzamer wonen: zo makkelijk is het Lokaal nieuws donderdag 30 april 2020

Duurzamer wonen: zo makkelijk is het

De overheid hamert steeds meer op duurzaam leven. Dat doen we niet alleen door minder plastic te gebruiken en bewuster te winkelen. Ook in huis kun je flink wat dingen veranderen, verbouwen, toepassen of anders doen om een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Het feit dat je energierekening daarvan ook omlaag gaat is heel mooi meegenomen. Op wat voor manieren kun je de woning duurzamer maken?

Energie verduurzamen

Het is belangrijk dat je je bewust wordt van alle energie die je in huis verbruikt. Hoe kun je dit verbruik verduurzamen? Denk bijvoorbeeld aan een andere manier van koken; zoals kiezen voor elektrisch koken op inductie in plaats van op gas. Dat is vooral veel beter zodra je een meer duurzame energieleverancier hebt. Energie vergelijk je online zodat je een voordelig en groen contract kunt afsluiten. Kies bewust voor een leverancier die duurzaam en goedkoop stroom kan leveren. Daarnaast is er de verlichting waarop je waarschijnlijk energie kunt winnen. Gebruik bijvoorbeeld ledverlichting, die aanzienlijk minder stroom verbruikt. Of plaats een lamp met bewegingssensor in de tuin, zodat het licht alleen brandt wanneer het nodig is.

Gebruik duurzame materialen

Een volgend belangrijk aspect bij een duurzaam huis zijn de materialen die gebruikt zijn voor de woning zelf en de meubels. Schaf je iets aan van hout, zoals een nieuwe keuken of een tafel? Zorg ervoor dat het meubilair een keurmerk heeft. Gebruik vooral natuurlijke materialen in je interieur en ben je bewust van wat je koopt. Zo wordt bij veel meubels bijvoorbeeld giftige lijm gebruikt, die je liever niet in huis wilt hebben. Ook kun je kiezen voor duurzaam beddengoed, matrassen, gordijnen, meubels en meer. Daarnaast is het plaatsen van planten altijd een duurzame en gezonde keus, deze zorgen voor een schone lucht in huis.

Tweedehands is goed voor het milieu en voor je portemonnee

Koop zoveel mogelijk tweedehands. Hierdoor voed je niet de milieuvernietigende consumptiecultuur. Met een likje (milieuvriendelijke) verf creëer je in een handomdraai een fris en vooral heel origineel interieur. Naar de kringloopwinkel ga je trouwens niet alleen om meubels te kopen, je kunt er ook je meubels kwijt. Als jij jouw oude kast wegdoet zou iemand daar nog best plezier van kunnen hebben. Zonde om spullen zomaar bij het grofvuil te dumpen. Sommige tweedehands winkels komen je spullen zelfs gratis ophalen.

Isolatie controleren

Naast het verduurzamen van de inrichting en het gebruik binnenshuis, is het heel erg belangrijk om te letten op de isolatie. Dit scheelt zoveel in energieverbruik. Hoe is het gesteld met de isolatie van de muren, de vloer, het dak en de ramen? Zijn er plekken waar warmte verloren gaat, zoals een slecht geïsoleerd dak? Of voel je veel kou komen van de ramen? Het zijn misschien grote verbouwingen waarmee je dit kunt aanpassen, maar het zijn wel ingrepen waarmee je uiteindelijk op energiekosten bespaart. Daarnaast is het belangrijk dat ook de vloer goed geïsoleerd is als je de warmte in je woning wilt behouden.

Verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Lees deze tips Lokaal nieuws vrijdag 24 april 2020

Verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Lees deze tips

Bij het verhuizen naar een nieuwbouwwoning komt best veel kijken. Met een goede voorbereiding is dat gelukkig geen reden tot paniek. In dit artikel delen we 5 handige verhuistips om rekening mee te houden. We hopen dat de hectische periode zo een stuk rustiger verloopt.

Verhuistip 1. Maak een duidelijke planning voor jezelf

Maak ruim van tevoren een duidelijk schema van alles wat gedaan moet worden. Van het sorteren van de spullen tot het regelen van een oppas voor de kinderen op de verhuisdag. Met zo’n planning maak je het hele proces overzichtelijk en zie je minder snel belangrijke zaken over het hoofd.

Verhuistip 2. Sla spullen tijdelijk op in een opslagruimte

Door de jaren heen kan een mens veel spullen verzamelen. De kans is dus groot dat je bent geschrokken van het aantal volle verhuisdozen na het inpakken. Geef jezelf wat meer lucht door deze spullen niet allemaal direct in je nieuwbouwwoning neer te zetten. Het kan ook gebeuren dat je een tijdelijke woning moet betrekken, voordat het nieuwbouwhuis klaar is. Je wilt dan niet met je hele hebben en houden in die tijdelijke woning zitten. Alle andere items kun je dan beter tijdelijk opslaan. Ga je verhuizen naar Den Haag? Dan is een opslagruimte in Den Haag wel zo prettig. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om de opslagruimte voor de deur te laten afleveren. Zo hoef je zelf geen verhuiswagen meer te regelen. Dit is ook een goed en veilig systeem in verband met het coronavirus. De kans op fysiek contact is een stuk kleiner dan wanneer je meerdere professionele verhuizers in je woning laat rondlopen. Kijk voor meer informatie eens op de website van Kubox.nl  om kennis te maken met dit handige thuisbezorgd systeem. Dit bedrijf geeft je namelijk de mogelijkheid om een opslagbox (de Kubox) voor de deur af te zetten. Vervolgens halen ze deze box op en wordt het veilig opgeslagen. Heb je de spullen weer nodig? Dan komt Kubox het weer afleveren op het juiste adres. Handig toch?

Verhuistip 3. Maak meteen een melding van gebreken

Na de oplevering van een nieuwbouwwoning kun je nog een aantal gebreken tegenkomen. Van kleine beschadigingen en slechte afwerking tot technische mankementen. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te melden. Dan kan het nog opgelost worden voordat je echt gaat verhuizen.

Verhuistip 4. Laat alle contracten en verzekeringen omzetten

Check of alle verzekeringen nog passen bij je nieuwe situatie en laat de gegevens aanpassen. Regel ook zo snel mogelijk de abonnementen voor internet/tv en zoek een geschikte leverancier voor gas, water en licht. Soms is het alleen maar nodig om je adresgegevens te laten omzetten.

Verhuistip 5. Zorg voor een bewoonbare basis

Voordat je de hele inboedel verhuist naar je nieuwe woning , is het fijn als de basis al klaar is. Zorg ervoor dat het huis al goed bewoonbaar is. Laat de vloer op tijd leggen, probeer zo veel mogelijk muren klaar te hebben en sluit alvast alle LED verlichting aan.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

Het belang van een goede vloerisolatie Lokaal nieuws dinsdag 07 april 2020

Het belang van een goede vloerisolatie

Mogelijk heb je net een prachtige woning gevonden in de regio Den Haag via of ben je juist op zoek naar een nieuw huis. Wanneer je jouw droomhuis hebt gekocht, begint het verbouwen en inrichten. Een verouderde woning kun je helemaal moderniseren en verduurzamen met een goede vloerisolatie. Daarmee bespaar je ook nog eens op de kosten.

Het belang van vloerisolatie

Een huis zonder vloerisolatie tocht meer. Via de vloer dringt namelijk kou en vocht naar binnen. Dat merk je door de vochtige lucht in huis en koude voeten. Om het huis te verwarmen, moet de thermostaat omhoog. Dit heeft invloed op het milieu,  want de CO2-uitstoot gaat omhoog. Én je ziet het terug op de energierekening. Met een goede vloerisolatie kun je dit voorkomen en gaat er minder warmte verloren. Je dringt het jaarlijkse gasverbruik zo tot 190 kubieke meter terug.

Isoleren

Woningen die na 1983 gebouwd zijn, hebben meestal vloerisolatie. Veel oudere huizen niet. Vooral deze huizen hebben baat bij een goede vloerisolatie. Het beste is ondervloerisolatie. Dit werkt echter alleen wanneer er onder de vloer een kruipruimte is van tenminste 35 centimeter. Het is ook belangrijk dat het isolatiemateriaal droog blijft. Daarom leg je een dampremmende folie van kunststof op de vloer van de kruipruimte. Wanneer er zo nu en dan een laag water staat in de kruipruimte, zul je luchtkussenfolie of piepschuimchips moeten gebruiken. Bij een kruipruimte van minimaal 20 centimeter is bodemisolatie een optie. Dan wordt piepschuim of schuimbeton in de kruipruimte gespoten. Heb je een kruipruimte van minimaal 40 centimeter? Dan kun je ook bodemhygrolatie gebruiken. Dit is een soort matras van piepschuimbolletjes.

Geen kruipruimte

Wanneer de woning geen kruipruimte heeft, kun je die laten uitgraven door een specialist. Dit is wel behoorlijk prijzig en je moet je plannen melden bij de gemeente. Een alternatief is om de vloer te vervangen of te verhogen. Wanneer je de vloer wil verhogen, leg je een nieuwe vloer met een betere isolatie op de bestaande vloer. Dit heeft als gevolg dat je de deuren in huis in zal moeten korten. In plaats van verhogen kun je de bestaande vloer ook vervangen door een vloer die isolatie aan de onderkant heeft.

Besparen

Wanneer je de vloer goed isoleert, kun je in een tussenwoning zo'n 160 euro per jaar besparen volgens berekeningen van MilieuCentraal. Bij een hoekwoning is de besparing per jaar 180 euro en bij een vrijstaande woning zelfs 320 euro. Qua kosten moet je er rekening mee houden dat die variëren van zo'n 1.400 euro bij een tussenwoning en ruim 3.000 euro bij een vrijstaande woning. Mogelijk zijn er overheidssubsidies die deze kosten deels compenseren. Een goede vloerisolatie zorgt ervoor dat je de thermostaat lager kunt zetten. Daarmee kun je jaarlijks zomaar een paar honderd euro besparen op het energieverbruik. Verder helpt het ook om een energievergelijker te gebruiken waarmee je kunt zien welke leverancier het goedkoopst is. Door middel van een energievergelijker krijg je advies over welke energieleverancier bij je past. En je ziet direct hoeveel je bespaart wanneer je overstapt.

Een nieuwbouwwoning of bestaande bouw, wat past bij jou? Lokaal nieuws dinsdag 07 april 2020

Een nieuwbouwwoning of bestaande bouw, wat past bij jou?

Wil je binnenkort een huis gaan kopen? Dan is een van de eerste vragen naar wat voor huizen je wilt gaan kijken. Kijk je op funda naar bestaande bouw of wordt het toch een van die nieuwbouwprojecten? In Den Haag is de keuze enorm. Er zijn huizen met eeuwenoude karakteristieke details, typische jaren 70 woningen en ultra moderne huizen. Wat voor jou de beste keuze is, is volledig afhankelijk van je smaak, behoeften en wensen.

Alles zelf bepalen

Het grote voordeel van nieuwbouwwoningen ten opzichte van bestaande bouw is natuurlijk dat je alles zelf kunt bepalen. Je zit in elk geval niet opgescheept met een oranje keuken of een verouderde badkamer. Een huis kopen is een kostbare aangelegenheid. Een ouder huis heeft vaak flink wat aanpassingen nodig voordat het volledig aan je wensen voldoet. Met een nieuwbouwwoning heb je dit probleem niet. Je kunt de keuken en badkamer kiezen die jij graag wilt hebben. Daarnaast kun je vaak ook in overleg het aantal kamers aanpassen aan jouw wensen. Maak van twee kamers één kamer of juist andersom. Het fijne hieraan is dat je dit niet allemaal zelf nog hoeft te doen na de overdracht.

Duurzaamheid en nieuwbouwwoningen

Duurzaam wonen is de laatste tijd een veelbesproken onderwerp. Nieuwbouwwoningen moeten vanaf 2020 bijna energieneutraal zijn. Het is sowieso verstandig om je nieuwbouwwoning zo duurzaam mogelijk te maken. Gemeenten in Nederland hebben allemaal doelstellingen op gebied van duurzaam wonen. Gemeente Den Haag wil vanaf 2030 een klimaatneutrale stad zijn. Een belangrijke stap om dit doel te behalen, is het stoppen met gebruik van aardgas in woningen. Aardgas wordt gebruikt voor het verwarmen van woningen. Nieuwbouwwoningen die nu worden gebouwd, zijn ‘van het gas af’. Koop je binnenkort een nieuwbouwwoning, dan krijg je de keuze uit verschillende duurzaamheidsoplossingen voor het verwarmen van je huis. Zo kan energie opgewekt worden met zonnepanelen of wordt de woning verwarmd met een warmtepomp.

Nieuwbouwwoningen zijn ook altijd erg goed geïsoleerd. Dit is niet alleen fijn voor het wooncomfort, maar ook voor de energierekening. Helemaal wanneer je investeert in een paar zonnepanelen, wordt het hoge bedrag van de energierekening deels gecompenseerd. Om nog verder te besparen is het altijd goed om je te verdiepen in energieleveranciers en energieprijzen vergelijken . Dit is de beste manier om zo voordelig en comfortabel mogelijk te kunnen wonen in je nieuwbouwwoning.

Nog meer voordelen

Naast een lage energierekening, zijn er nog een aantal financiële voordelen bij nieuwbouwwoningen. Koop je een bestaande woning, dan betaal je altijd de ‘kosten koper’. Deze bestaan uit overdrachtsbelasting, kosten voor het taxatierapport en makelaarskosten. Bij een nieuwbouwwoning heb je geen kosten koper. De enige kosten die je op dit gebied moet betalen zijn die voor het afsluiten van de hypotheek en notariskosten voor het opstellen van de hypotheekakte.

Samengevat is de keus tussen nieuwbouwwoning en bestaande bouw afhankelijk van verschillende factoren. Het zelf kunnen bepalen van de inrichting is voor veel mensen een belangrijke factor in de keuze voor een nieuwbouwhuis. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn dat je door de strenge milieueisen terecht komt in een energiezuinig huis met lage energierekening.

Foto:  Pixabay | mastersenaiper

Energiezuinig wonen: hoe maak je jouw woning zo duurzaam mogelijk? Lokaal nieuws dinsdag 07 april 2020

Energiezuinig wonen: hoe maak je jouw woning zo duurzaam mogelijk?

Er komen steeds meer mogelijkheden om je woning te verduurzamen. Dat is ook nodig, want in de toekomst gaan we wonen zonder aardgas. Een energiezuinig gebouw, waarvan het LOF ERASMUSVELD-project een mooi voorbeeld vormt, heeft een gunstig energielabel én zorgt voor een lagere energierekening. Hoe maken inwoners uit Den Haag hun woning zo duurzaam mogelijk?

Zorg voor een goede isolatie

Allereerst is het belangrijk dat de woning goed geïsoleerd is. Dan hoeft er een stuk minder gestookt te worden, waardoor er dus minder CO2 wordt uitgestoten. Daarnaast wordt je huis meer waard én zorgt het voor meer wooncomfort. Vormen van isolatie zijn vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en dubbel glas. Sommige van deze maatregelen leveren een jaarlijks rendement op dat vergelijkbaar is met een rente van ongeveer 12 procent op je (spaar)geld. Aan de hand van het bouwjaar van de woning kun je vaak achterhalen welke isolatie er al aanwezig is.

Duurzaam verwarmen

Als de woning goed geïsoleerd is dan kan er nagedacht worden over een duurzame verwarmingsinstallatie voor de verwarming en het warme water in de woning. Huishoudens kunnen een eerste stap zetten door de HR-ketel te combineren met een zonneboiler of hybride warmtepomp. Als je volledig over wilt stappen op duurzaam verwarmen, dan kun je een elektrische warmtepomp combineren met een zonneboiler. De elektriciteitsrekening gaat wel omhoog. Het is dus verstandig om te achterhalen welke energieleverancier het goedkoopste is. Het contract voor energie vergelijk je daarvoor gewoon even online. Daarnaast is het raadzaam om een waterbesparende douchekop te kopen, hiermee kun je ongeveer 30 tot 50 procent besparen op het waterverbruik.

Wek zelf je eigen energie op

Zonnepanelen worden het meest gebruikt om thuis elektriciteit op te wekken. Dat is ook logisch, want de gemiddelde terugverdientijd ligt tegenwoordig op zeven jaar. Daarna kun je nog heel wat jaren genieten van (vrijwel) gratis stroom. Als jouw dak niet geschikt is voor zonnepanelen, dan kun je eventueel aansluiten bij een zonneproject of collectief. Goed om te weten is, als je meer stroom opwekt dan je in het jaar zelf verbruikt je een terugleververgoeding krijgt van de energieleverancier voor dit overschot.

Regelingen en subsidies

Er zijn ook verschillende regelingen en subsidies beschikbaar waarmee de overheid woningeigenaren stimuleert om hun woning te verduurzamen. Allereerst kunnen particulieren de btw die zij betalen over de aanleg en installatie van zonnepanelen terugvragen bij de Belastingdienst. Daarnaast kun je tot 31 december 2019 subsidie krijgen als je een zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel of pelletkachel koopt. Ook kunnen particulieren vanaf 2 september 2019 een subsidie aanvragen voor de isolatie van hun koopwoning. Ook VvE's kunnen een beroep doen op deze subsidie, mits zij twee isolatiemaatregelen treffen. Tot slot kunnen inwoners uit Den Haag subsidie aanvragen voor de aanleg van een groen dak .

Kijk nu live naar de bouw! | Take a look at the construction, live! Lokaal nieuws dinsdag 03 maart 2020

Kijk nu live naar de bouw! | Take a look at the construction, live!

- NIEUWS/NEWS - De bouw van Go Apartments is in volle gang. Wil je zien waar we aan toe zijn? Klik hier en volg de voortgang live.  

The construction of Go Apartments is in full swing. Would you like to see where we're at? Click here and follow the progress live.

Klik hier en volg de live feedl

Click here and join the live feed!

Je knusse huis in de stad. | Your cozy home in the city. Lokaal nieuws dinsdag 03 maart 2020

Je knusse huis in de stad. | Your cozy home in the city.

- BLOG - Een gloednieuw appartement of studio dat ideaal ligt ten opzichte van alles wat de stad te bieden heeft. Jouw nieuwe thuis, waar je ontspant en alles om je heen hebt wat je gelukkig maakt. Goed vooruitzicht toch! Go Apartments heeft veel compacte appartementen en studio’s die perfect zijn om alleen of met z’n tweetjes te wonen.

Denk groots ook al woon je klein
Maar hoe richt je nou een appartement of studio in van 24 of 37 m². We tippen je graag. Want als je dit slim doet, kun je de ruimte groter laten lijken en krijgt alles een plek in jouw knusse thuis. Het belangrijkste is dat je groots blijft denken. Grote gebaren creëren rust. Een geweldige oplossing is bijvoorbeeld een grote wandkast waar je het bed uit kunt klappen. Of plaats twee kledingkasten met de achterkanten tegen elkaar en gebruik deze als roomdivider.
 

Klap in… en uit
Een grote tafel is voor later. Voor nu kun je volstaan met een tafel die groot genoeg is om met z’n tweetjes aan te ontbijten of nog even wat te werken als het nodig is. En krijg je nou toch geregeld eters op bezoek, kies dan voor een eettafel die aan twee kanten uitklapbaar is en maak in de berging een haak aan de muur (zo hoog mogelijk) waar je wat klapstoelen aan hangt.
 

Benut de hoogte
Schroom overigens niet om donkere kleuren te gebruiken. In tegenstelling tot wat altijd wordt gedacht, maakt dit niet kleiner, maar geeft het rust aan interieur. Met een kleed kun je in een studio heel goed het zitgebied ‘afbakenen’. En heel belangrijk: plaats niet te veel op de grond, benut de hoogte van je studio.
 

Krachtig gebaar
Laat een kast tot aan het plafond doorlopen, hang lampen op en maak één krachtig statement aan de wand. Als je aan de lange wand een plank bevestigt voor je accessoires, maak je een groot sfeervol gebaar. Aan de plank kun je perfect wat planten hangen. Groen mag natuurlijk niet ontbreken.
 

Veel succes!

A brand new apartment or studio ideally located for all that the city has to offer. Your new home, where you relax and have everything around you that makes you happy. Good prospect anyway! Go Apartments has many compact apartments and studios that are perfect for living alone or as a couple.

 

Think big even if you live small
But how do you furnish an apartment or studio of 24 or 37 m². We are happy to tip you. Because if you do this smart, you can make the room seem bigger and everything will have a place in your cozy home. The most important thing is to keep thinking big. Great gestures create peace. A great solution is, for example, a large wall cupboard where you can fold out the bed. Or place two wardrobes back to back and use as a room divider.

Fold in ... and out
A large table is for later. For now you can suffice with a table large enough to have breakfast with the two of you or to do some work if necessary. If you have regulary visitors to eat, choose a dining table that can be folded out on two sides and make a hook on the wall (as high as possible) in the storage room where you hang some folding chairs.

Use the height
Do not hesitate to use dark colors. Contrary to popular belief, this does not make smaller, but gives peace to the interior. With a rug you can very well "demarcate" the seating area in a studio. And very important: do not place too much on the floor, use the height of your studio.

Powerful gesture
Let a cupboard run up to the ceiling, hang lamps and make one powerful statement on the wall. If you attach a shelf for your accessories to the long wall, you make a great atmospheric gesture. You can hang some plants perfectly on the shelf. Green should of course not be missing.

Good luck!

 

Inschrijven gestart | Registration begins Lokaal nieuws dinsdag 03 maart 2020

Inschrijven gestart | Registration begins

- NIEUWS/NEWS De inschijving is begonnen. Schrijf je nu in en maak kans op je eigen Go Apartment in Den Haag. Wij hebben een ruim assortiment beschikbaar!  

Registration has begun. Sign up now and be in with the chance of getting your own Go Apartment in The Hague. We have a wide range available!

Registreer

Register

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden