LOF ERASMUSVELD

Den Haag
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Binnenkort in verkoop!

LOF
Op het voormalige volkstuinencomplex Vlietlust in de prachtige wijk Erasmusveld tussen de Martinus Nijhoffweg en de Erasmusweg zal een compleet nieuwe wijk worden gerealiseerd, genaamd LOF. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving.

Woningen in LOF
In LOF komen circa 85 prachtige eengezinswoningen in diverse types en woningbreedtes, van 5,10 meter tot wel 7,30 meter. Tevens zullen er circa 50 appartementen worden gerealiseerd met diverse woonoppervlakten. De wijk Erasmusveld kenmerkt zich door duurzaamheid. Binnen LOF uit zich dat in zéér energiezuinige woningen en aandacht voor de natuur. De nieuwe woningen zullen langs een nieuw aan te leggen ecologische zone worden gerealiseerd, waardoor er veel groen in de wijk aanwezig zal zijn.

Het woonprogramma van LOF bestaat uit:
De nieuwe verkaveling/stedenbouwkundige situatie is nog niet definitief, maar daar zijn we druk mee bezig. De volgende woningtypen willen we gaan realiseren in LOF:
* grote geschakelde eengezinswoningen in “Oud-Hollandsche Stijl”, met een breedte van 5,1 meter. Deze woningen bestaan uit twee woonlagen en een kap;
* extra ruime geschakelde twee-onder-één-kapwoningen in “Oud-Hollandsche Stijl”, met een breedte van maar liefst 7,30 meter. Deze woningen bestaan uit twee woonlagen en een kap;
* 4-laagse drive-inwoningen met een breedte van 5,10 meter en een plat dak;
* ruime appartementen met diverse woonoppervlaktes.
Vanzelfsprekend zijn er bij de meeste woningen diverse uitbreidingsopties en indelingsvarianten mogelijk.

De Prijzen
De prijzen van de woningen kunnen in deze fase nog niet worden vastgesteld en zijn daarom nog niet bekend.

Duurzaamheid
Omdat de woningen in LOF zéér duurzaam en energiezuinig gebouwd worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Planning
De start van de verkoop voor LOF staat gepland voor het 4e kwartaal van 2018. Start bouw staat gepland in 2019.
 
Interesse
Kunt u niet wachten en wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf u vrijblijvend in via het interesseformulier op deze site.

Meer informatie

Kenmerken

Project
LOF ERASMUSVELD
Start verkoop
15-12-2018
Koopwoningen
195
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden