Corner Lofts

Den Haag - Den Haag
Actueel aanbod

€ 179.000,- tot € 549.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
21 - 76m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Corner Lofts is een negen verdiepingen hoog gebouw, gelegen aan Station Hollands Spoor. Het complex bestaat uit 255 koopwoningen (studio’s, 2-kamer- en 3-kamerappartementen) binnen een shared living concept.

Geniet op het dakterras van de prachtige skyline van Den Haag, breng tijd door met vrienden en familie in de gezellige lounges of ga lekker sporten in onze modern uitgeruste fitness. Alle luxe die je kunt wensen, binnen handbereik.

Corner Lofts biedt woningen op een fijne plek in het bruisende centrum van Den Haag, voorzien van alle gemakken. Onze studio’s zijn de ideale plek voor young professionals, starters en studenten. Ook jonge gezinnen, alleenstaanden en andere woningzoekenden kunnen
in de Corner Lofts hun plek vinden. Hiervoor zijn twee- en driekamerappartementen met een ruimer woonoppervlak opgenomen die van dezelfde faciliteiten en services gebruik kunnen maken.

Je vindt hier socialspaces zoals woonkamers, studieruimtes, fitness, bar en dakterrassen. Er zijn on-demand services zoals een waslounge, deelproducten, logeerkamers en een mobiliteit- en schoonmaakservice. De community manager is het gezicht van de locatie en dagelijks aanwezig om bewoners te assisteren en evenementen te organiseren.


Woon je in Corner Lofts? Dan kan je gebruik maken van de volgende faciliteiten:

Bar en lounge (games, tv-room, gemeenschappelijke keuken en flexibele ruimte)
Dakterras ruim 200m2 bij de lounge (vierde verdieping)
Bewoners dakterras van ruim 200 m2 voor de bewoners 8e en 9e verdieping (achtste verdieping)
Semi-private woonkamer en studieruimtes, per verdieping
Logeerruimtes
Fitness
Lounge met wasmachines en drogers

Meer informatie

Kenmerken

Project
Corner Lofts
Woningen
0 van 255 beschikbaar
Prijs
€ 179.000,- tot € 549.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Groene Energie
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden