Mares

Den Haag - Den Haag
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
91 - 350m2
Inhoud
90 - 229m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Op de kop van de Derde Haven in Den Haag, direct aan de kust, verrijst een majestueus high-end woongebouw. Pure emotie, natuurlijke elementen, gevat in een spraakmakend ontwerp. Als een statig schip rijst Mares op richting het westen, met uitzicht over de zee.

De 98 high-end koopappartementen en exclusieve penthouses met beschutte terrassen en grote raampartijen bieden een eindeloos uitzicht over de zee, het strand en de haven. Grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Wat een ultiem gevoel van vrijheid. En wat een kans om te wonen op een plek waar stadsleven en ongerepte natuur samenkomen. Ga naar buiten, geniet van het levendige havengebied, wandel langs de kust, neem plaats op een van de vele terrassen of fiets naar de historische binnenstad van het chique Den Haag. Living the Coastal Life op zijn best.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mares
Start verkoop
01-06-2024
Woningen
98 van 98 beschikbaar
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Verwarming
Warmte Koude Opslag (WKO)
Overige
Levensloopbestendig, Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras, Wellness
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Busstation, Fitness, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Strand, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden