Hoge Vrijheid

Den Haag - Den Haag
Actueel aanbod

€ 215.000,- tot € 621.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 133m2

Over dit project

VERKOOP GESTART!

Op deze fantastische locatie aan de Petroleumhaven in Den Haag komt Hoge Vrijheid, een spectaculaire woontoren van maar liefst 70 meter hoog met 23 verdiepingen.

Als koper bepaal jezelf de uitstraling van jouw woning. Van gevel tot indeling: er is superveel variatie in woningen en gevels mogelijk. Een team van professionals neemt jou hierbij aan de hand. Als koper ben je geheel vrij om je interieur en wooncomfort te bepalen, dat geeft jou de invloed van een medeopdrachtgever. Daarnaast bepaal je samen met je buren de collectieve ruimtes, zoals een gezamenlijk dakterras! Hoge Vrijheid wordt ook nog eens super duurzaam. Daardoor kun je tot wel € 15.000,- extra bijfinancieren! Verder kun je natuurlijk rekenen op zeer lage woonlasten.

WONINGEN
De woontoren telt 23 verdiepingen, een eigen parkeergarage en fietsenstalling. De toren telt 3 kadewoningen, 4 penthouses, en 125 appartementen. Op de begane grond vind je kadewoningen: ruime gezins- of woonwerkwoningen met meerdere verdiepingen. In de toren vind je de appartementen. Er zijn 2-kamerwoningen, 3-kamerwoningen en 4-kamerwoningen, in meerdere indelingen. Nadat je een basistype hebt gereserveerd, kun je later zelf de indeling meestal nog aanpassen. Bovenop de toren komen de kroonwoningen. Hier heb je alle vrijheid om jouw riante droomwoning te realiseren van 2 verdiepingen + dakterras op 70 meter hoogte. Vrij speciaal!

De verkoop is gestart! Schrijf je in of kijk voor meer informatie op www.hogevrijheid.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hoge Vrijheid
Woningen
1 van 133 beschikbaar
Prijs
€ 215.000,- tot € 621.500,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Voorzieningen

Eigendom
Erfpacht, Huur, Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Balkon
Balkon, Frans balkon, groter dan 15 m2
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden