Hoge Vrijheid

Den Haag - Den Haag
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Hoge vrijheid

Project HOGE Vrijheid is een uniek project in Nederland, waar het voor het eerst mogelijk is om gevel, woonoppervlak, hoogte en plattegrond zelf samen te stellen in een woongebouw van 70 meter hoog. Deze keuze vrijheid wordt aangeboden in een functioneel en bouwkundig kader.

Dit project biedt vrijheid aan de koper op het niveau van de Particulier Opdrachtgever van het vrije kavel. Het is nu mogelijk om je eigen droomwoning of appartement te bouwen op grote hoogte.

De woningen worden aangeboden met een terras rondom of een balkon. Woonvariaties zijn mogelijk in een 1 laags, maisonnette of zelfs 3 laags appartement. Woonoppervlaktes zijn mogelijk van 60 m² tot 240 m² of zelfs tot de volledige laag van 426 m². Deze mogelijkheden met het rondgaande terras kunnen elk appartement een penthouse gevoel geven. De top is de kroon, en wordt als vrije kavel woningen verkocht.

Het project wordt aangeboden en uitgevoerd door een combinatie van architect en bouwer, die gezamenlijk de Bouwmeester vormen. De kopers worden mede-opdrachtgever en hun medewerking in creativiteit/keuze en voorfinanciering is in het voortraject vereist, conform een CPO project.

De bouwmeester verzorgt het bouwkundig kader en biedt een aantal typologieën aan, waaruit gekozen kan worden, variaties en combinaties zijn daarin mogelijk. Deze zijn vooraf gecalculeerd en maken het voor de koper financieel overzichtelijk. Uiteraard zijn eigen ideeën welkom. Kopers worden in dit creatieve traject geholpen door architect en een procesbegeleider.

Project HOGE Vrijheid is de winnaars van de prijsvraag ‘Bouwen Op Elkaar’, uitgeschreven door de Gemeente Den Haag, voor het gebied de Petroleumhaven in Laakhaven West. Wij bieden dit project nu aan zonder bouwfasering maar wel met de keuzevrijheid die de koper wenst. Wij denken dat we door deze HOGE Vrijheid, de koper een unieke mogelijkheid bieden, om echte woonwensen te kunnen realiseren.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hoge Vrijheid
Koopwoningen
100

Voorzieningen

Eigendom
Erfpacht, Huur, Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Balkon
Balkon, Frans balkon, groter dan 15 m2
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden