Hoge Vrijheid

Den Haag - Den Haag
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Op de mooiste plek aan de Petroleumhaven in Den Haag komt Hoge Vrijheid, een spectaculaire woontoren. Hoe die eruit komt te zien? Dat bepaal jij samen met je buren! Voor het eerst is het mogelijk om de indeling en gevel van je woning zelf te bepalen in een woontoren van 70 meter hoog.

Een team van professionals neemt jou aan de hand. Als koper bepaal je hoe je woning eruit komt te zien. Van gevel tot indeling. Dat geeft jou de invloed van een medeopdrachtgever. Wanneer je tussen 2 en 17 november 2019 jouw plek in de toren reserveert en je wordt ingeloot, dan doe jij mee om het gebouw definitief te maken. Samen met de architect bepaal je de precieze indeling van jouw woning, vervolgens de gevelmaterialen, de kozijnen en de afwerking van je woning. Tot slot bepaal je samen met je buren de collectieve ruimtes, zoals een gezamenlijk dakterras! Stap je later in, dan kies je uit de beschikbare woningen een uitontwikkeld type dat jou het meest aanspreekt.
Koopprijzen vanaf € 215.000,-. Hoge Vrijheid wordt ook nog eens super duurzaam. Daardoor kun je tot wel € 15.000,- extra bijfinancieren! Verder kun je natuurlijk rekenen op zeer lage woonlasten.

Woningen
De woontoren telt 23 verdiepingen, een eigen parkeergarage en fietsenstalling. Er is superveel variatie in woningen en gevels mogelijk. Op de begane grond vind je Kadewoningen: ruime gezins- of woonwerkwoningen met meerdere verdiepingen. Het grootste deel van de toren bestaat uit appartementen. Er zijn 2-kamerwoningen, 3-kamerwoningen en 4-kamerwoningen, in meerdere indelingen. Nadat je een basistype hebt gereserveerd, kun je later zelf de indeling meestal nog aanpassen. Bovenop de toren komen Kroonwoningen. Hier heb je alle vrijheid om jouw riante droomwoning te realiseren van 2 verdiepingen + dakterras op 70 meter hoogte. Vrij speciaal!

Kijk op www.hogevrijheid.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hoge Vrijheid
Koopwoningen
100

Voorzieningen

Eigendom
Erfpacht, Huur, Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Balkon
Balkon, Frans balkon, groter dan 15 m2
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden