Vroondaal

Den Haag
Actueel aanbod

€ 461.500,- tot € 781.710,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
650 - 1101m2

Over dit project

Midden in de natuur maar toch in het stadse Den Haag uw woning geheel naar eigen wens ontwerpen en laten bouwen op ruime kavels, dat kan in Vroondaal!
Vroondaal ligt in de rand van Den Haag, midden in natuur- en recreatiegebied Madestein op loopafstand van strand en duinen, bossen en parken. Toch bereikt u met de auto in circa 15 minuten de Haagse binnenstad.

Maximale vrijheid
De woonwijk wordt gekenmerkt door rust, heel veel ruimte en vooral vrijheid. Alle voorzieningen waarvan u graag dagelijks gebruik maakt liggen in de omgeving direct grenzend aan het woongebied. Denkt u aan het complete wijkwinkelcentrum Loosduinen. Scholen, opvang en zorgvoorzieningen zijn allemaal in een straal van circa 10 autominuten aanwezig. Winterse wandelingen door de natuur, schaatsen op de vele waterplassen, in het voorjaar genieten van de uitbundige bloei van boshyacinten en rododendrons in Park Ockenburgh en zomers lekker uitrusten op het na bij gelegen strand of in de koelte van de bossen. Kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven, verstoppertje spelen, speurtochten en hutten bouwen.... ouderwets speelplezier.Kortom, een Haags woongebied dat het waard is te ontdekken! Vroondaal biedt ruime kavels vanaf circa 600 m2. Wij bespreken graag met u uw wensen en sluiten deze aan op de mogelijkheden in Vroondaal. Wij bieden u deskundige en ervaren begeleiding door onze adviseurs, die u desgewenst met raad en daad terzijde staan van aankoop tot realisatie van uw woning. Wij nodigen u uit Vroondaal te bezoeken en te ervaren. U kunt zonder afspraak ons informatiecentrum bezoeken van dinsdag t/m donderdag tussen 09.00 en 15.00 uur.Liever een ander moment? Afspraken maken wij op elk gewenst moment.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vroondaal
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
17 (waarvan 6 beschikbaar)
Prijs
€ 461.500,- tot € 781.710,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden