Vroondaal

Den Haag
Actueel aanbod

€ 426.000,- tot € 900.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
600 - 1200m2

Over dit project

Vrije woonkeuze in Vroondaal
Op royale kavels kunt u in Vroondaal uw droomhuis onder vrije architectuur zelf bouwen. Ook kunt u kiezen voor het gemak van een kant en klare twee-onder-een- kapvilla. In de loop van 2014 wordt het aanbod van Vroondaal uitgebreid met kleinere kavels en woningen.

Wonen in het GROEN!
In de Haagse woonwijk Vroondaal voelt u zich vrij, krijgt u lucht en ruimte! Vroondaal ligt tussen strand en stad midden in het GROEN, in natuur- en recreatiegebied Madestein. Dit gebied vormt samen met Ockenburgh een groene zone richting de zee.

U fietst door het groen binnen 10 minuten naar het strand. En tegelijkertijd bent u met een korte autorit in hartje centrum Den Haag en kunt u genieten van alle stadse en culturele voorzieningen. Vroondaal brengt het beste van twee werelden samen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vroondaal
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
80 (waarvan 71 beschikbaar)
Prijs
€ 426.000,- tot € 900.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden