BLOK D

Den Haag - Den Haag
Actueel aanbod

€ 250.000,- tot € 375.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 150m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Blok D is een nieuwbouw CPO project in de Petroleumhaven-Oost van Den Haag.
Het gaat om een bouwblok waarin woningen, horeca, bedrijfsruimte en parkeren zich bevinden. Het staat op de kop van de strook ontwikkelingen langs de Neherkade. En is georiënteerd op de Oost, Zuid en West kant.
Wij willen met deze ontwikkeling die middels een coöperatie wordt gevormd, een eerste stap zetten van een ontwerp voor BLOK D, waar door middel van een CPO regeling iedereen zijn wensen kan realiseren. Het ontwerp is een indicatie, en laat het principe zien van de plint, de appartementen en het bovendek waar vrijstaande woningen gebouwd kunnen worden.

Het ontwerp laat 2 oplossingen zien voor het parkeren. Het aantal parkeerplaatsen in het blok zal bepalend zijn voor de grootte en het aantal van de appartementen. De gemeente moet hier duidelijkheid over geven.

De appartementen verschillen van grootte tussen 100 en 150 m², en hebben een VON (m²) prijs van ongeveer ¤ 2500,-/m² exclusief parkeerplaats.

Wj hopen dat het ontwerp aanslaat bij u, en dat u zich vrijblijvend aanmeld voor dit project wat in september zal gaan lopen. Dat kunt u op deze website doen.

Alvast dank !

Martijn van der Hijden
initiatiefnemer/architect

Meer informatie

Kenmerken

Project
BLOK D
Koopwoningen
18
Prijs
€ 250.000,- tot € 375.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Balkon
10 tot 15 m2, 5 tot 10 m2, Balkon
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden