Light Living

Den Haag - Scheveningen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Stel je voor. De zon die s'avonds in de stille zee zakt. Of juist de woeste golven die de kitesurfers meters hoog werpen. De lucht die nooit hetzelfde is. Dan weer strak blauw, dan weer dreigend grijs. Leven aan de kust betekent ultieme vrijheid. Elke dag een ander uitzicht. En dit kan zomaar jouw uitzicht zijn.

In het voorjaar van 2017 start de verkoop van circa 70 prachtige loftappartementen van verschillende grootten. Strand, zee, haven, de oude vuurtoren: het kan allemaal van jou zijn. Op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen op deze geweldige kustlocatie? Laat dan jouw gegevens achter. Wie weet kijk jij straks elke dag je ogen uit.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Light Living
Koopwoningen
69
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden