Oostduinlaan 75 - Park Hoog Oostduin

Den Haag - Haagse Hout
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 255m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Het grote kantoorpand aan de Oostduinlaan 75 in het Benoordenhout wordt verbouwd tot een appartementencomplex met bijna 250 luxe woningen. Volgens de planning zal de bouw van Park Hoog Oostduin medio 2015 starten. Het Haagse college van B en W heeft ingestemd met de stedenbouwkundige randvoorwaarden voor het plan.

Het complex krijgt 146 vrije sector huurappartementen en 75 koopappartementen inclusief 9 penthouses. De huurappartementen worden tussen de 70 en 119 vierkante meters groot en de koopappartementen variƫren van 90 tot 255 vierkante meters. De gemeente stelt onder andere als randvoorwaarde dat het laagbouwdeel wordt losgekoppeld van de hoge toren waardoor er beter zicht op het achtergelegen landgoed ontstaat. De nieuwbouw mag niet boven de bomen uitkomen. Parkeren kan voortaan onder de grond en het huidige parkeerterrein wordt bij het park getrokken.

Den Haag heeft behoefte aan nieuwe woningen, ook voor de midden- en hogere inkomens. De stad groeit nog steeds mede dankzij de vestiging van vele internationale instellingen.

De appartementen zijn bedoeld voor hoger opgeleiden, waaronder expats, die een luxe appartement vlak bij het centrum van de stad zoeken. Ook zijn ze interessant voor bijvoorbeeld (zelfstandige) senioren die al in Haagse Hout wonen en die vanuit hun woning met tuin willen verhuizen naar een gelijkvloers appartement.

De toekomstige bewoners kunnen rekenen op een uitgebreid dienstenpakket, waaronder een vaste huismeester en bijvoorbeeld schoonmaak- en boodschappenservice. Ook fitnessfaciliteiten en een aantal logeerkamers voor gasten zijn onderdeel van de plannen. De verkoop van de appartementen en penthouses starten in het 2e kwartaal van 2015, de start van de verhuur zal begin 2016 plaats vinden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oostduinlaan 75 - Park Hoog Oostduin
Koopwoningen
75
Huurwoningen
170
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden