Vroondaal aan het Park

Den Haag - s-Gravenhage
Actueel aanbod

€ 325.000,- tot € 599.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
150 - 190m2

Over dit project

Fase 7 in voorbereiding

Vroondaal ligt in het groene Park Madestein aan de zuidkant van Den Haag, dichtbij het strand van Kijkduin. Ideaal. Want wie hier woont, pikt van al het goede een graantje mee. De levendigheid van Den Haag zoekt u op wanneer u er zin in heeft, uw boodschappen doet u in de naastgelegen wijk en overal kunt u genieten van de schitterende, landschappelijke omgeving.

Bent u gecharmeerd van het chique ├ęcht Haagse wonen, maar kunt u elders in Den Haag uw ideale huis niet vinden? Wilt u meer ruimte en altijd een parkeerplaats voor de deur? Overweeg dan zeker Vroondaal Zuid. De architect heeft zich laten inspireren door de rijk gedetailleerde architectuur van de 19e-eeuwsehuizen langs de Haagse parkranden. Door de individueel te kiezen opties, de variatie in kleur en materiaal en de verschillende ornamenten heeft elk huis karakter en een eigen gezicht. Eenheid in verscheidenheid.
U heeft de keuze uit fraaie herenhuizen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande villa’s in diverse varianten. Allemaal met stijlvolle details uit de jarendertigarchitectuur. Dat wordt nog moeilijk kieze! Alle woningen hebben een mooie tuin. Het heerlijke buitenleven begint dan ook al in uw eigen tuin.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vroondaal aan het Park
Koopwoningen
50
Prijs
€ 325.000,- tot € 599.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Frans balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Fitness, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden