energie vergelijken

ZUIDKADE

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Den Haag - Scheveningen
Actueel aanbod

€ 693.000,- tot € 1.973.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 227m2
Inhoud
100 - 255m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

De 75 appartementen van ZUIDKADE, de 3e fase van het nieuwbouwproject DE ZUID zijn toegewezen. Kopers zijn uitgenodigd voor de verkoopgesprekken.

De verkoop van de 14 herenhuizen in ZUIDKADE is gestart! Wil je in aanmerking komen voor jouw herenhuis, dan dien je in jouw account het 'Digitaal Inschrijfformulier herenhuizen' definitief in te vullen en te ondertekenen. Dit is mogelijk tot en met zondagavond 22 mei 23.59 uur. Vervolgens zal De Zuid CV de herenhuizen gaan toewijzen. Uiterlijk op 27 mei nemen de makelaars contact op met de toegewezen bouwnummers.

In DE ZUID in Den Haag Scheveningen ontwikkelen MRP en VORM ongeveer 400 woningen (appartementen en grondgebonden woningen). Het is een unieke locatie, pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand en aan de levendige haven. Dichtbij verschillende voorzieningen, leuke restaurants en de binnenstad van Den Haag.

Op DE ZUID woon je straks letterlijk aan zee, bij de haven en naast de duinen in Den Haag Scheveningen. Deze ontwikkeling maakt onderdeel uit van een herontwikkeling in de hele Scheveningse haven.

ca. 400 woningen (grondgebonden en appartementen)
5.700 m² commerciële(bedrijfs)ruimte
420 parkeerplaatsen

ZUIDDUIN en ZUIDHAVEN zijn afgerond. ZUIDKADE is de volgende fase met 75 appartementen en 14 grondgebonden woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
ZUIDKADE
Koopwoningen
89
Prijs
€ 693.000,- tot € 1.973.500,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Verwarming
Vloerverwarming
Balkon
10 tot 15 m2, Balkon, groter dan 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Strand, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden