Proeftuin Erasmusveld

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Den Haag - s-Gravenhage
Actueel aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Huren in Erasmusveld
71 duurzame appartementen tussen de volkstuinen en sportvelden. Hier vind je het beste van 2 werelden en is een goede mix van rust en reuring. Waar je stedelijk en centraal woont, maar zonder de massale drukte.
Proeftuin Erasmusveld
In Proeftuin Erasmusveld ontstaat een nieuwe Haagse stadsbuurt waar gezond en samen leven centraal staan. Een buurt met een herkenbare signatuur, voor de bewuste (nieuwe) Hagenaar. Erasmusveld wordt een modern, comfortabel en duurzaam woongebied dat aansluiting heeft op Het Haagse Ecologische Lint: een recreatief pad waar dieren en planten zich thuis voelen en omwonenden kunnen genieten van de natuur.

Gezond en duurzaam leven is volop in de aandacht. In Den Haag vind je straks een nieuwe woonbuurt waar aan alles wordt gedacht. Word deelgenoot van een uniek stukje stad. Je krijgt hier een echt buitengevoel; de openbare ruimte wordt natuurrijk ingericht en kinderen kunnen veilig buitenspelen.
De duurzaamste wijk
Deze bijzondere plek ligt tussen volkstuinen en sportvelden, én aan de ecologische zone. De nieuwe wijk met circa 350 woningen wordt zo ingericht dat natuur, mens en dier hier samen leven. Een plek voor iedereen die bewust anders wil wonen. Bijvoorbeeld als het gaat om hoe we omgaan met energie, mobiliteit, natuur, gezondheid, grondstoffen en -niet in de laatste plaats- met elkaar; de mensen met wie je samen je leefomgeving maakt.
Voor meer informatie ga naar de projectwebsite: www.hureninerasmusveld.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Proeftuin Erasmusveld
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
6 van 71 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden