Wandgrimeurs

The Grace

Den Haag - Den Haag
Toekomstig aanbod

Kenmerken

Woonoppervlak
23 - 80m2

Over dit project

Wonen in een van de iconen van Den Haag
The Grace heeft alles in huis om hét woongebouw van Den Haag te worden. Twee gracieuze woontorens die straks tot de meest duurzame ter wereld behoren. En dankzij de hoogte van maar liefst 150 en 180 meter biedt The Grace een fenomenaal uitzicht. Over de stad, de zee en het nieuwe Waterfront park. The Grace is straks dé plek van Den Haag. Een plek waar je betaalbaar kunt wonen en werken, relaxen en sporten, eten en drinken en waar je kunt ontmoeten.

Wonen in The Grace
Een grootstedelijk karakter met een warme dorpse sfeer en een breed scala aan voorzieningen. Dat is de kracht van The Grace. De bewoners van dit gebouw, dat is ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Mecanoo, kunnen alle voorzieningen slim met elkaar delen. Hierdoor blijft het ondanks alle gemak en comfort betaalbaar, ontmoeten bewoners elkaar en ontstaat er vanzelf een sfeer waarin iedereen zich thuisvoelt. De ruim 1.400 woningen zijn hoogwaardig en duurzaam afgewerkt, met grote raampartijen die zorgen voor schitterende lichtinval en dito uitzicht. De woningen van groter dan 50 m² beschikken zelfs over een loggia. En de groene daktuinen maken het compleet.

Voorzieningen
Maar liefst 4.000 m2 in het gebouw is gereserveerd voor gemak en comfort. Denk aan een wasserette, ruimtes om te werken en te sporten, een afgesloten fietsenstalling, een receptie met post- pakketservice en ook nog eens aangename skylounges, een broodjeszaak, een muziekstudio en een gemeenschappelijke daktuin met veel groen waar bewoners kunnen ontspannen en elkaar kunnen ontmoeten.

Uiteenlopende voorzieningen met een duidelijke rode draad: comfort, gemak en sociale cohesie, tussen de bewoners onderling en tussen de bewoners en de buurt.
Op de hoogte blijven van The Grace? Meld je nu aan. Ga naar de projectwebsite voor meer informatie en aanmelden www.thegrace.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
The Grace
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden