One MilkyWay

Den Haag
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Op de hoek van de Melkwegstraat en Saturnusstraat in Den Haag wordt project One MilkyWay ontwikkeld. Midden in De Binckhorst. Wat vroeger een bedrijventerrein was, verkleurt de komende jaren naar een innovatief en duurzaam woon-/werkgebied. Stoer wonen en werken met de sfeer en identiteit van ‘industrieel, creatief en een tikkeltje rauw’.

One MilkyWay bestaat uit drie bouwdelen. Een hoge woontoren van circa 70 meter hoog, een lager gedeelte waar houtbouw (CLT) toegepast wordt en een 'groene' parkeergarage met een prachtige daktuin.

Hoog boven de stad, in 'de kroon' van het gebouw, komen op de vijf bovenste woonlagen 40 koop-appartementen. Telkens 4 hoek-appartementen (circa 98 m2) en 4 tussen-appartementen (circa 75 - 78 m2).

Op dit moment kunnen we de eerste conceptbeelden laten zien. De speciale projectsite www.vorm.nl/onemilkyway zal de komende maanden steeds verder gevuld worden met alle informatie en geeft de actuele planning weer.

Meer informatie

Kenmerken

Project
One MilkyWay
Start verkoop
2021 (4e kwartaal)
Koopwoningen
40
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden