The Blox

Den Haag
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Met The Blox wordt een gestapelde stad gemaakt; voor iedereen die houdt van wonen in een ‘Brooklyn-achtige’ omgeving, ongeacht leeftijd en gezinssamenstelling. In de Binckhorst in Den Haag. Nieuwe woontypologieën, collectieve concepten en flexibiliteit komen bij elkaar in een woontoren van 122m hoog met 289 woningen en de hoogste circulaire, energetische en natuurinclusieve ambities.

In de The Blox woon je niet zomaar op de 7e of 36e verdieping. De toren kent gestapelde ‘districts’. Deze zijn net als de bestaande buurten van een stad herkenbaar, en met een eigen identiteit en sfeer. Alle districs hebben hun eigen karakteristieke gezamenlijke plek, zoals een dakpark, een speelstraat of stadsbalkon. Wonen in de The Blox is wonen in een échte, verticale stad. De stapeling van districts is herkenbaar terug te zien in het silhouet van de toren, en levert de stad Den Haag een iconisch gebouw op, die de stadsentree in de Binckhorst herkenbaar markeert.

Meer informatie

Kenmerken

Project
The Blox
Start verkoop
2021 (4e kwartaal)
Koopwoningen
80
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden