Lumen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Den Haag - Scheveningen
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 260m2

Over dit project

Lumen ligt direct aan het strand van Scheveningen. In Lumen draait alles om licht en uitzicht. Binnen én buiten. De 69 appartementen zijn er in variabele grootten; van circa 60 m² tot wel 260 m². En daar is de buitenruimte nog niet bij gerekend! Er zijn studio’s, lofts, hoekappartementen en drie- en vierkamerappartementen. Of wat te denken van de twee appartementen met twee woonlagen en de vier penthouses met riante buitenruimten? Vanuit jouw appartement in Lumen geniet je steeds weer van het mooiste uitzicht van Nederland. Of vanuit de gemeenschappelijke coffee lounge.

Spoel na een stranddag het zand van je af in het surfhok, waar je ook je spullen opbergt. Lumen maakt het alle bewoners zo aangenaam mogelijk. De zee en het zand, de havens en de boulevard: hier ervaar je het echte strandleven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lumen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
69
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden