VERKOCHT - Uniq wonen in Vroondaal Den Haag - Villa Zon Uniq

Den Haag - Den Haag
Actueel aanbod

tot € 1.425.000,-

Kenmerken

Aantal slaapkamer(s)
4 - 7

Over dit project

Op fietsafstand van duinen, strand en centrum Den Haag, worden drie exclusieve Uniq villa’s gerealiseerd, naar het idee van villa Zon van Jan des Bouvrie en Villasophie Architecture.

Villa PREMIER, UNIQ & GRAND worden gesitueerd op kavels vanaf circa 835 m2 in de exclusieve villawijk Vroondaal, midden in het prachtige natuur- en recreatiegebied Madestein. Vroondaal is zeer ruim opgezet met een centraal gelegen park, groene randen en vele watergangen.

Villa Zon UNIQ kenmerkt zich door de imposante voorgevel. De entree is omsloten door hoge glazen raampartijen, voorzien van houten lamellen. Deze kleurstelling en gebruikte materialen geven de designvilla een strakke, levendige en moderne look.

De UNIQ uitvoering is 3-laags met een woonoppervlak van circa 336 m2. Vanuit de hal bereikt u via de grote openslaande deuren de ruime living met vele raampartijen. Binnen en buiten lopen hierdoor in elkaar over, waardoor het ruimtelijke effect nog groter wordt. Daarnaast biedt de begane grond genoeg ruimte voor een slaapkamer met badkamer of kantoor/praktijk ruimte.

Op de verdieping mogelijkheden voor drie royale slaapkamers met ieder een eigen badkamer.

Dit geldt ook voor de 2e verdieping die in te richten is naar uw eigen wensen.
(Dubbele bewoning; au pair/ouders/ kind)
De Uniq villa’s worden gebouwd met een zogenoemd staalframe. Staalframebouw is een revolutionaire bouwmethode om snel en duurzaam te bouwen. Het staalframe bestaat uit een frame (skelet) volledig gemaakt uit staalprofielen. Qua duurzaamheid scoort de villa goed, want het beschikt over een warmtepomp, dat zorgt voor een laag energieverbruik èn koeling voor een comfortabel binnenklimaat tijdens de zomermaanden. Ook worden er zonnecollectoren op het dak geplaatst, niet zichtbaar van buitenaf.

Klinkt bovenstaande u als muziek in de oren, maar ziet u op tegen de vele beslissingen en de te nemen stappen voor het indelen, afwerken en aankleden van uw villa? Geen enkel probleem, samen met de verkoopadviseur en koperbegeleider kunt u stap voor stap uw woning helemaal naar eigen idee vormgeven. Aan u de keus.

GOED OM TE WETEN:
* 2- en 3 Laags design villa’s op ruime kavels, aan water
* 3-Laags villa; 4 tot 7 slaapkamers mogelijk
* Denkt u aan dubbele bewoning met het oog op au pair of ouders/kind;
type UNIQ en GRAND zijn hier uitermate geschikt voor
* Prachtige en praktische lift in de ruime hal van villa UNIQ en GRAND
* Veel mogelijkheden om uw villa zelf in te delen en af te werken
* Afhankelijk van het gekozen type wordt er gebruik gemaakt van stijlvolle gevel- en dakbedekkingsmaterialen, zoals gestucte witte muren aan de buitenzijde, grijs natuursteen, bakstenen trasraam ‘pinot noir’, zwarte gladde leien dakbedekking/riet dakbedekking, erker met houten lamellen (Western Red Cedar)
* Onderhoudsvriendelijke villa's
* Duurzaam gebouwd met warmtepomp, zonnecollectoren en uitstekende isolatie
* Korte bouwtijd, max. 6 maanden mogelijk
* Persoonlijke begeleiding in het aankoop- en bouwproces

> Locatie 2-laagse Jan des Bouvrie villa: Vroondaal kavel 313
(Hertog Albrechtlaan 15)
> Locatie 3-laagse Jan des Bouvrie villa’s: Vroondaal kavels 312 en 311
(Hertog Albrechtlaan 17 en 19)

Een kijkje in de modelwoning of op het project, neemt u contact met ons op voor een afspraak? We bespreken we graag met u de vele mogelijkheden.

Graag de digitale brochure ontvangen? Laat het ons weten!

Meer informatie

Kenmerken

Project
VERKOCHT - Uniq wonen in Vroondaal Den Haag - Villa Zon Uniq
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Koopwoningen
3
Prijs tot
€ 1.425.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom
Bijgebouwen
Bijkeuken, Kantoor
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Overige
Lift, Terras

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden