content marketing CliQi

Hofbadtoren Staedion

Den Haag - Den Haag
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 65m2

Over dit project

HET PROJECT
In totaal telt de nieuwe woontoren 162 sociale huurappartementen in verschillende prijsklasse een woningtypen (50m2– 65m2). Als een U-vormig bouwblok sluit de Hofbadtoren naadloos aan op het bestaande Hofbad in de wijk Ypenburg. Hierdoor ontstaat een ruim en open binnenhof welke goed op de zon en aan de geluidsluwe zijde van het gebouw ligt. Woningbouwcorporatie Staedion zal de eigenaar worden van de nieuwe woontoren. Door het ontwikkelen van een gedifferentieerd woonprogramma, met zowel twee- als driekamer appartementen, zorgt Staedion ervoor dat zij verschillende klantgroepen kan bedienen.
De appartementen worden aangesloten op stadsverwarming en zijn hiermee gasloos. Naast alle zonnepanelen op het dak worden de zonnepanelen ook in de zijgevel geïntegreerd (binnen de Haagse kaders die kenmerkend zijn voor het ontwerp). Een duurzame aanwinst voor de gemeente Den Haag en Staedion dus! Door zowel de buitenruimte als de ontsluiting van de woningen aan de binnenhofzijde te situeren, wordt het “community concept” voor het gebouw versterkt. Toekomstige bewoners passeren in de wandeling naar hun woning verschillende buitenruimten van andere woningen waardoor gemakkelijk een ontmoeting met medebewoners kan plaatsvinden. De sociale veiligheid wordt hiermee vergroot.

Naar verwachting wordt de nieuwe woontoren begin 2021 opgeleverd.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief omtrent de bouwwerkzaamheden www.hofbadtoren.nl

Let op: u kunt zich via deze website NIET inschrijven voor een huurappartement in de Hofbadtoren. Staedion zal eigenaar worden van de nieuwe huurappartementen en zal de appartementen t.z.t. gaan toewijzen. Meer informatie hierover is te vinden op: www.staedion.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hofbadtoren Staedion
Huurwoningen
162
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden