Nieuw Kijkduin

Den Haag - Den Haag
Actueel aanbod

vanaf € 249.850,-

Kenmerken

Woonoppervlak
49 - 176m2

Over dit project

HET PROJECT
Nieuw Kijkduin staat garant voor een unieke woonbeleving. Dit is de plek waar wonen, winkelen, uitgaan en recreatie samenkomen. Nieuw Kijkduin onderscheidt zich door de bijzondere ligging direct aan de kust en het feit dat het een totaalconcept is. Met een gevarieerde architectuur van prachtige, eigentijdse woongebouwen genoemd naar verschillende windsoorten.

DE WONINGEN
Woongebouw Tramontana ligt direct aan de boulevard van Nieuw Kijkduin. In het stijlvolle gebouw komen 30 appartementen en 5 penthouses. De variatie aan woningtypes is groot, de woonoppervlaktes van de appartementen lopen uiteen van 49 m² tot ca. 176 m². De verdiepingshoogte geeft een ruimtelijk gevoel en via de grote raampartijen kijken bewoners veelal uit op de kust. Naast Tramontana zijn er nog een aantal appartementen beschikbaar in de andere woongebouwen: Poniente, Levanter, Sirocco en Lombarde.

Interesse? Ga naar www.nieuwkijkduin.nl en check de woningzoeker voor het actuele aanbod

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuw Kijkduin
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
35
Prijs vanaf
€ 249.850,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden