De Stadhouders Penthouses

Den Haag
Actueel aanbod

€ 1.135.500,- tot € 1.135.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
210 - 210m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

De Stadhouders
De Stadhouders biedt ruimte aan luxe appartementen en penthouses. Stuk voor stuk bieden ze de luxe van een hotel en de ontspanning van thuis zijn. Zo worden de luxe penthouses gekenmerkt door hun omvangrijke leefruimtes en prachtige vergezichten over stad en strand. Heeft u interesse en wilt u het uitzicht bewonderen? Maak dan een afspraak met één van de makelaars of bekijk de 360 tour!

Er is nog één penthouses beschikbaar:

*Penthouse type K vanaf € 1.135.500,- v.o.n.
*VERKOCHT Penthouse type L
*VERKOCHT Penthouse type T
*VERKOCHT Penthouse type Q

Een van de meest gewilde woon- en werklocaties
Op de grens van het geliefde Statenkwartier en Duinoord - één van de meest gewilde woon- en werklocaties in Den Haag - wordt De Stadhouders gerealiseerd. Deze nieuwe woonplek omvat drie gebouwen, drie Stadhouders; Maurits, Casimir én Frederik Hendrik. Ieder met een eigen karakter, maar allemaal vol charme. De Stadhouders is gelegen tussen het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen.

Planning – oplevering zomer 2020
Is het laatste penthouse iets voor u? De bouw is inmiddels al ver gevorderd. Aankomende zomer kunt u de sleutel al in ontvangst nemen!

Duurzaamheidshypotheek
Omdat De Stadhouders zeer duurzaam gebouwd zal worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Ik wil meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Stadhouders Penthouses
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
4 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 1.135.500,- tot € 1.135.500,-
Type woningen
Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden