GO Apartments 070

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Den Haag - Den Haag
Actueel aanbod

€ 499,- p.m. tot € 1.250,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
23 - 78m2

Over dit project

Aan de Neherkade in Den Haag kun je straks fantastisch wonen.

LET'S GO HOME
Hier bouwen we namelijk aan GO 070 waar GO Apartments onderdeel van is.
GO 070 is een appartementengebouw met 268 huurappartementen een fantastisch dakterras met uitzicht over de stad en vele gezamenlijke voorzieningen zoals een studieruimte en een wasserette.

GO 070 VOOR IEDEREEN
GO 070 telt maar liefst 16 verdiepingen. Het imposante gebouw maakt straks een stoer statement aan de kade. En moet je je eens voorstellen hoe het uitzicht zal zijn. Binnen leven met de stad in het zicht. Het aanbod van GO Apartments is gevarieerd, zodat GO 070 voor jou, jou én jou interessant is

Er komt een mooie mix van sociale huur (30%) en vrije sector huur. Echt voor elk wat wils dus. Van compacte studio tot middelgroot en groot appartement, je vindt het hier allemaal. De woonoppervlaktes variëren van circa 23 tot 78 m².

Meer informatie

Kenmerken

Project
GO Apartments 070
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
268
Huurprijs (p.m.)
€ 499,- tot € 1.250,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Verwarming
Vloerverwarming
Overige
Oplaadpunt elektrische auto, Terras

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden