Parelmoerwijk

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Den Haag - Den Haag
Toekomstig aanbod

€ 250.000,- tot € 500.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 150m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Gloednieuw wonen in de bestaande stad in een huis met het karakter van toen. Moerwijk wordt grootschalig vernieuwd en dat biedt kansen. Want over niet al te lange tijd kun je gloednieuw wonen op een plek waar de bomen groot zijn, het groen in overvloed aanwezig is, de stad dichtbij is en je alle bestaande voorzieningen om de hoek hebt. Aantrekkelijk? Maak kennis met Parelmoerwijk!

Als onderdeel van de vernieuwing realiseren we 143 koopwoningen aan de Ulenpasstraat, Hackfortstraat, Verwoldestraat en Zijpendalstraat in Moerwijk-Oost. In Parelmoerwijk komen 87 appartementen en 56 eengezinswoningen in verschillende groottes en prijsklassen. Echt voor elk wat wils en afgestemd op de woonwensen die jij hebt achtergelaten. De verkoop start dit voorjaar, tijd dus om je meer te vertellen over de nieuwbouw die dit bijzondere stukje Den Haag straks verrijkt.

Omgeven door groen
Moerwijk wordt omgeven door parken en gesierd door groen en singels. Ook tussen de appartementengebouwen van Parelmoerwijk ligt een prachtige singel met groene oevers. Hier kijk je op uit, spelen kinderen buiten en wandel je doorheen op weg naar je werk. Verder zijn de straten ruim opgezet, is er voldoende parkeerplaats. Alles bij elkaar dus een superfijne plek om te wonen.

AANSPREKENDE ARCHITECTUUR
De architectuur is geïnspireerd op de aansprekende Dudok-stijl die je veel ziet in Moerwijk. Mooie, details in het metselwerk geven de gebouwen en woningen een tijdloze allure. Alle comfort van nu met het chique van de jaren 50. Kortom, het beste van twee werelden. Zeker als je bedenkt dat de woningen energiezuinig zijn, gebouwd worden met duurzame materialen en luxe afgewerkt zijn.

DE IDEALE PLEK IN JOUW DEN HAAG
Hier maak je een frisse, nieuwe start in jouw Den Haag. De ideale plek om je kinderen op te laten groeien, door te stromen naar een groter huis of te genieten van een nieuw huis waar alles gelijkvloers is.

MEER INFO
De komende periode zullen wij je regelmatig op de hoogte houden met een nieuwsbrief, altijd leuk nieuwe weetjes over misschien wel jouw nieuwe (t)huis. Heb je je al aangemeld via www.parelmoerwijk.nl? Ook is inmiddels de Facebookpagina online, heb jij hem al geliked?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parelmoerwijk
Koopwoningen
150
Prijs
€ 250.000,- tot € 500.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden