Parel Moerwijk

Den Haag - Den Haag
Toekomstig aanbod

€ 250.000,- tot € 500.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 150m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Ulenpasstraat - Moerwijk- Oost te Den Haag

Op dit moment zijn wij een van de partijen die op basis van een selectie door de WOM zijn geselecteerd voor de ontwikkeling van woongebouwen aan de Ulenpasstraat in Moerwijk-Oost te Den Haag. Samen met u willen wij invulling geven aan de definitieve inzending voor de selectieprocedure. Als de kavel aan ons (en u) wordt gegund, zullen wij samen de plannen verder uitwerken.

WOONWENSEN
Om uw woning of appartement te kunnen realiseren willen wij graag weten wat uw woonwensen zijn. Hoe beter het ontwerp aansluit op de woonwensen hoe groter de kans is dat het project ook wordt gerealiseerd.

Na aanmelding ontvangt u een e-mail met inloggegevens voor uw online dashboard. Daarin staan de gegevens die u bij de aanmelding invult. Graag willen wij al in een vroeg stadium van de ontwikkeling weten waar uw voorkeuren en woonwensen liggen. Ook deze voorkeuren worden opgeslagen in uw eigen account

Het dashboard bevat tevens een digitale enquête. Hoe zorgvuldiger u en andere geïnteresseerden de enquête invullen, hoe beter wij het ontwerp kunnen afstemmen op uw specifieke wensen.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parel Moerwijk
Koopwoningen
150
Prijs
€ 250.000,- tot € 500.000,-
Type woningen
Overig

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden