De Vroon

Den Haag - Den Haag
Toekomstig aanbod

€ 975,- p.m. tot € 1.650,- p.m.

Over dit project

De ambitie is om in Vroondaal een veerkrachtig en vitaal woon-zorgconcept te ontwikkelen waar langer thuis wonen vanzelfsprekend is. Een vernieuwend concept van huurappartementen en collectieve ruimten met zorg en services als toevoeging voor vitaal wonen in deze wijk. Een plek voor jezelf en om samen te zijn, een plek waar mensen de zorg krijgen die ze nodig hebben, een plek die van meerwaarde is voor de buurt, een plek vol energie. Iedereen woont in een eigen, zelfstandig huurappartement.

Daarnaast is circa 250 m² gereserveerd voor collectieve ruimten, want waarom zou je sommige dingen nog zelf willen hebben terwijl je het gemakkelijk kunt delen?
Dat is de kracht van het collectief: toekomstige bewoners bepalen zelf de invulling van de collectieve ruimten. Te denken valt aan bijvoorbeeld een grote (woon)keuken, logeerappartement, of een klus- en atelierruimte en een ontmoetingsruimte voor iedereen. Het zorgaanbod wordt geregeld in een zorgcoöperatie voor de bewoners én is deels ook af te nemen door bewoners van Vroondaal. Zo kan iedereen langer thuis wonen!

Er is gestart met de initiatieffase waarin de haalbaarheid en behoeften voor dit project geïnventariseerd worden.
Op de projectwebsite vindt u meer informatie en kunt u video's en verslagen van de bijeenkomsten bekijken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Vroon
Start verkoop
2021 (2e kwartaal)
Start verhuur
2021 (2e kwartaal)
Realisatie
2021 (2e kwartaal)
Huurwoningen
30 (waarvan 30 beschikbaar)
Huurprijs (p.m.)
€ 975,- tot € 1.650,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden