De Vroon

Den Haag - Den Haag
Toekomstig aanbod

€ 975,- p.m. tot € 1.650,- p.m.

Over dit project

De Vroon is een vernieuwend woonconcept met 36 vrijesector huurappartementen in combinatie met zorg en services en collectieve ruimten die ook van meerwaarde zijn voor de buurt: een echt fit en vitaal concept. Het project is een toevoeging voor vitaal ouder worden in Vroondaal.

De Vroon biedt op de begane grond circa 250m2 ruimte voor collectief en gezamenlijk gebruik, die ook van meerwaarde zijn voor de buurt. Denk bijvoorbeeld aan een grote (woon)keuken, logeerappartement, of een klus- en atelierruimte en een ontmoetingsruimte voor iedereen. Hoe zorg en services, in combinatie met de collectieve ruimten, geregeld worden, vindt plaats op innovatieve wijze waarbij bewoners zelf de regie houden. Zorg wordt geborgd en kan op maat worden geleverd indien daar behoefte aan is en kan makkelijk worden opgeschaald wanneer nodig. Zo kan iedereen langer thuis wonen.

Het definitieve ontwerp is gereed. Deze is middels een video op de projectwebsite te bekijken. Hier is ook meer informatie evenals video's en verslagen van eerdere bijeenkomsten te vinden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Vroon
Start verkoop
2021 (2e kwartaal)
Start verhuur
2021 (2e kwartaal)
Realisatie
2021 (2e kwartaal)
Huurwoningen
36 (waarvan 30 beschikbaar)
Huurprijs (p.m.)
€ 975,- tot € 1.650,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Eigendom
Huur

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden