Casimir

Den Haag
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Op de grens van het geliefde Statenkwartier en Duinoord - één van de meest gewilde woon- en werklocaties in Den Haag - wordt binnenkort Casimir gerealiseerd. Casimir is onderdeel van het plan De Stadhouders wat in totaal 3 gebouwen omvat; Casimir, Maurits en Frederik Hendrik. De appartementen in Casimir zijn vol met charme en hebben ieder een eigen karakter. De locatie is super te noemen, met alle openbare voorzieningen in de buurt; dicht bij het centrum én een plan met een leuk groen binnenterrein. Het leuke van dit plan is dat dit het laatste bouwdeel van het totale plan De Stadhouders betreft, waardoor het plan compleet af is, als je er gaat wonen.

Casimir
Casimir bestaat uit 32 koopappartementen. De 32 koopappartementen in Casimir krijgen verschillende woonoppervlakten, zo komen er 12 driekamerappartementen van circa 60 m2, 12 driekamerappartementen van circa 70 m2 én 8 vierkamerappartementen van ruim 100 m2.

Duurzaamheid
Casimir wordt uiteraard duurzaam gerealiseerd. Vanzelfsprekend worden de appartementen gasloos uitgevoerd en worden de appartementen verwarmd door middel van een warmtepomp en vloerverwarming.

In Casimir vinden wij duurzaamheid een erg belangrijk aspect. Uiteraard gelden er voor nieuwbouwprojecten bepaalde duurzaamheidseisen, maar voor dit prachtige gebouw vonden wij dat niet voldoende en doen we er een extra schep bovenop. Voor de kenners onder u: De EPC van een nieuwbouwhuis dient 0,4 te zijn, terwijl deze bij Casimir richting de 0,19 zal gaan. Dit doen we onder andere met gesloten bronnen warmte– en koude opslag in de grond, triple glas, gasloos, zonnepanelen en nog veel meer.

Duurzaamheidshypotheek
Door de lage Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) in dit plan hebben de kopers van een appartementen in Casimir enorme financiële voordelen met een Duurzaamheidshypotheek van VORM. Hierover later meer.

De prijzen
In deze fase kunnen de exacte prijzen van de appartementen nog niet definitief worden vastgesteld. Om u toch een bepaalde indicatie te kunnen geven, kunnen we je onderstaande prijsindicaties geven:
In Casimir komen 3 woningtypen. Dit zijn de typen STATE, ROYAL en CROWN.

*Woningtype STATE is een driekamer appartement van circa 60 m2. De indicatieprijs voor deze woningen is €280.000,- vrij op naam.
*Woningtype ROYAL is een driekamer appartement van circa 70 m2. De indicatieprijs voor deze woningen is €310.000,- vrij op naam. 
*Woningtype CROWN zijn drie- en vierkamer appartementen van circa 100 m2. De indicatieprijs is €460.000,- vrij op naam.
Planning
De planning is dat Casimir naar verwachting in december 2018 in verkoop zal gaan en dat de bouw tweede kwartaal 2019 zal gaan starten. De bouw zal circa 16 maanden duren.

Interesse?
Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ins en outs met betrekking tot dit plan?
Schrijf u dan vrijblijvend in via deze link.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Casimir
Start verkoop
06-12-2018
Start verhuur
06-12-2018
Koopwoningen
32
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden