Casimir

Den Haag
Actueel aanbod

€ 279.000,- tot € 595.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
56 - 124m2
Aantal kamers
3 - 4

Over dit project

Comfortabel wonen op één van de mooiste plekjes in Den Haag?
Het derde gebouw binnen het plan De Stadhouders biedt een prachtige mix van 32 city appartementen tussen de 60 m² en 125 m². Casimir wordt volledig gasloos en zeer energiezuinig uitgevoerd. Het afwerkingsniveau binnen is hoog, met onder meer vloerverwarming- en koeling in alle vertrekken en een luxe keuken en sanitair en tegelwerk. De hoog stedelijke architectuur van Stadhouder Casimir, met veel glas en stompe deuren zonder bovenlicht zorgt voor een aangename woonbeleving. Onder het gebouw is een parkeergarage ingericht. Voor de 32 appartementen zijn er 18 parkeerplaatsen beschikbaar. 

De prijzen
In Casimir komen 4 woningtypen. Dit zijn de typen STATE, ROYAL, CROWN en CROWN Penthouse.

*Woningtype STATE is een driekamer appartement van circa 60 m2. De vanaf prijs voor deze woningen is €279.000,- vrij op naam.
*Woningtype ROYAL is een driekamer appartement van circa 70 m2. De vanaf  prijs voor deze woningen is €306.000,- vrij op naam. 
*Woningtype CROWN zijn drie- en vierkamer appartementen van circa 100 m2. De vanaf prijs is €462.000,- vrij op naam.
*Woningtype CROWN Penthouses zijn drie- en vierkamer appartementen van circa 120 m2. De vanaf prijs is €579.000,- vrij op naam.
Duurzaamheid
In Casimir vinden wij duurzaamheid een erg belangrijk aspect. Uiteraard gelden er voor nieuwbouwprojecten bepaalde duurzaamheidseisen, maar voor dit prachtige gebouw vonden wij dat niet voldoende en doen we er een extra schep bovenop. Voor de kenners onder u: De EPC van een nieuwbouwhuis dient 0,4 te zijn, terwijl deze bij Casimir 0,00 is! Dit doen we onder andere met gesloten bronnen warmte– en koude opslag in de grond, triple glas, gasloos, zonnepanelen en nog veel meer.

De Duurzaamheidshypotheek
Omdat Casimir zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen. 

Planning
Op woensdag 12 december 2018 is Casimir in verkoop gegaan. De start bouw staat gepland voor het tweede kwartaal 2019 en de bouw van Casimir zal circa 16 maanden duren.

Houd mij op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Casimir
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
36 (waarvan 32 beschikbaar)
Prijs
€ 279.000,- tot € 595.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden