Casimir

Den Haag
Actueel aanbod

€ 595.000,- tot € 595.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
124 - 124m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Casimir: Comfortabel wonen op één van de mooiste plekjes in Den Haag!
Het derde gebouw binnen het plan De Stadhouders biedt een prachtige mix van 32 City appartementen tussen de 60 m² en 125 m². Het afwerkingsniveau binnen is hoog, met onder meer vloerverwarming- en koeling in alle vertrekken, een luxe keuken, sanitair en tegelwerk. De hoog stedelijke architectuur van Stadhouder Casimir, met veel glas en stompe deuren zonder bovenlicht, zorgt voor een aangename woonbeleving. Onder het gebouw is een parkeergarage ingericht. Voor de 32 appartementen zijn er 18 parkeerplaatsen beschikbaar.

Nog maar één woning te koop:
*Nog 1 CROWN Penthouses van € 595.000,- v.o.n. beschikbaar! bekijk hier de plattegrond. Dit penthouse is maarliefst 124m2 en bied je een geweldig uitzicht over Den Haag. Gooi die dubbele deuren open en geniet van de Haagse zon op je gezicht!
Planning
December 2018 is Casimir in verkoop gegaan. De bouw is gestart in juli 2019. De oplevering is in de eerste helft van 2021 geprognotiseerd.

Duurzaamheidshypotheek
In Casimir vinden wij duurzaamheid een erg belangrijk aspect. De EPC van een nieuwbouwhuis dient 0,4 te zijn, terwijl deze bij Casimir 0,00 is! Dit doen we onder andere met gesloten bronnen warmte– en koude opslag in de grond, triple glas, gasloos, zonnepanelen en nog veel meer.

Omdat Casimir zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.

Ik wil meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Casimir
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
36 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 595.000,- tot € 595.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden