Porto Baldo

Den Haag - Centrum
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

PORTO BALDO

De Binckhorst is nu nog een industriële wijk, maar wordt binnenkort getransformeerd tot dé nieuwe stadswijk in Den Haag. Met de toevoeging van zo een 5000 woningen, de komst van legio voorzieningen, de ruimte voor hippe hotspots en de ondertunneling van de Rotterdamse weg wordt het veelzijdige woongebied in de aankomende jaren gerealiseerd.

Aan de rand van de Binckhorst, langs het water van de Trekvliet en de haven, wordt de 50 meter hoge woontoren Porto Baldo ontwikkeld. Porto Baldo belooft een oase van rust met een fantastisch uitzicht, midden in de stad. Hoe Porto Baldo er precies uit gaat zien? Om dit unieke gebouw te kunnen realiseren doen wij mee met een tender en willen wij een plan maken dat aansluit bij jouw woonwensen.

Het Plan
De afgelopen maanden zijn wij hard bezig geweest met de planvorming voor Porto Baldo. In Porto Baldo is ruimte voor verschillende woontypes. Vaak bepalen de projectontwikkelaar en de architect hoe jouw woning eruit komt te zien, maar voor ons is jouw mening als toekomstige bewoner erg belangrijk. Door je goed te leren kennen, kunnen wij de juiste kwaliteit leveren. Daarom willen we meer weten over hoe jij wilt wonen.

Heb jij wensen voor gemeenschappelijke voorzieningen? Wil je liever een gelijkvloerse of tweelaagse woning? Of wil je misschien wel met vrienden of familie een hele verdieping samen ontwikkelen? Geen idee is te gek. Schrijf je in en laat het ons weten.

Voor meer informatie of om je alvast in te schrijven als geïnteresseerde in dit project, ga naar: www.portobaldo.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Porto Baldo
Koopwoningen
5000

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Busstation, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden