De Laureaten - fase 2

Den Haag
Actueel aanbod

€ 451.310,- tot € 451.310,-

Kenmerken

Woonoppervlak
156 - 156m2
Kaveloppervlak
128 - 128m2
Aantal kamers
5

Over dit project

Stijlvol, statig en robuust, dat zijn de huizen die we hebben ontworpen aan de Thomas Mannlaan, George Seferislaan, Selma Lagerlofaan, Vincenti Aleixandrelaan en de Bertrand Russellaan. Stuk voor stuk mooie lanen, vernoemd naar Nobelprijswinnaars in de literatuur ofwel ‘Laureaten’. Een passende naam om niet alleen de prijswinnaars maar ook de fraaie huizen in Vroondaal recht te doen. 

In deze tweede fase komen er naast Stadswoningen, Verandawoningen en Herenhuizen ook chique Bungalows. Alle woningen zijn in de basis al heel compleet en anno nu afgewerkt, maar wil je jouw eigen stempel op je woning drukken: dat kan. Verschillende opties zorgen ervoor dat De Laureaten een buurt wordt die aanspreekt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Laureaten - fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
36 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 451.310,- tot € 451.310,-
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden