Hellasduin Duinappartementen Vogelwijk

Den Haag - Den Haag
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
91 - 190m2
Kaveloppervlak
7477 - 7477m2
Inhoud
255 - 532m3
Aantal kamers
2 - 4

Over dit project

Appartementen HALO terrein
Uniek in de Vogelwijk: bouwkavel voor 38 luxe duinappartementen op het HALO terrein in Den Haag. Het bouwterrein op de Laan van Poot is misschien wel de mooiste plek van Nederland. Nergens woon je dichterbij de duinen en het strand. De gemeente Den Haag heeft eind 2015 het voornemen bekend gemaakt om, op het HALO terrein aan de Laan van Poot, zelfbouw & zelfbewoning d.m.v. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) mogelijk te maken.

Verwachtingsmanagement
Volgorde van toewijzing op basis van datum inschrijving.
CPO is een proces, je koopt geen kant en klaar product.
CPO biedt voordelen, maar ook nadelen en onzekerheden.
Verplichte bijdrage Contributie & voorschot Grond & Bouw kosten (± 50.000 euro)
Het is een collectief gebouw.
De kosten zijn indicatief en onderhevig aan constante wijzigingen.
Het ontwerp ligt nog niet vast.
De planning kan uitlopen.

Bouwkavel HALO
Bouwkavel HALO ligt op een schitterende locatie. De Laan van Poot grenst aan het Westduinpark, een beschermd duingebied met veel biologische variatie, dichte bebossing en open vlakten, steile hellingen en uitzichtpunten die tot meer dan 30 meter boven zeeniveau uitsteken. Het park is een Europees habitatrichtlijngebied, aangemerkt als een beschermd Natura 2000-park. Achter de duinen ligt het ‘stille strand’ met paviljoens de Kwartel en de Fuut – populaire pleisterplekken voor Vogelwijkers. De Noordzee trekt altijd, vier seizoenen lang. Naast het bouwterrein is een fitnesscentrum gevestigd. Verderop ligt de wedstrijdbaan van Haag Atletiek, de grootste sportclub van Den Haag. Tennissen, voetballen, hockeyen, paardrijden, handballen; het kan allemaal in de buurt. De wijk telt diverse scholen op fietsafstand. Er is een zeer actieve wijkvereniging. De Vogelwijk: dorpse gezelligheid met stadse allure.

Zó dicht aan zee gelegen dat u de zee ruikt & de golven kunt horen ruisen. Het stadsleven lijkt ver weg, zo in de luwte van de duinpan waar het Halo terrein is gelegen. Omringd door groen en bomen, op de rand van de stad en de duinen.

Mooie jaren dertig huizen, lommerrijke lanen en pleinen. De Vogelwijk is één van de aantrekkelijkste buurten van Den Haag. De karakteristieke villa’s en herenhuizen in expressieve baksteenarchitectuur zijn bij jong en oud gewild. Appartementen zijn er schaars.

Bouwgroep Hellasduin staat een ontwikkeling voor ogen die moet leiden tot duurzame, hoogwaardige en comfortabele appartementen op het Halo terrein. Van bijzondere kwaliteit, passend in de Vogelwijk, waarin het prettig wonen is. Een intensieve samenwerking van onze initiatiefgroep met Wijkvereniging De Vogelwijk en met omwonenden is voor ons uitgangspunt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hellasduin Duinappartementen Vogelwijk
Koopwoningen
7 (waarvan 7 beschikbaar)
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Tuin
Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen)
Verwarming
Groene Energie, Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
groter dan 15 m2
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Fitness, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Strand, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden