Huren in ZuiderDuinen

Den Haag
Actueel aanbod

vanaf € 1.200,-

Kenmerken

Woonoppervlak
95 - 119m2

Over dit project

Welkom bij ZuiderDuinen! Dit nieuwe appartementencomplex wordt binnenkort een prachtig thuis voor bewoners van deze luxe drie- en vierkamerappartementen in Kijkduin! Het project betreft 23 drie- en vierkamerappartementen variërend tussen 95 m² en 119 m² met een huurprijsindicatie vanaf ca. ¤ 1.200 p.m. inclusief royaal terras en inclusief parkeerplaats.

De appartementen hebben een bijzondere locatie, op loopafstand van het strand van Kijkduin! U beschikt bij het appartement over een ruim terras, waardoor u elk moment van de dag van de zon kunt genieten.

ZuiderDuinen is uitstekend bereikbaar met de auto, fiets en met het openbaar vervoer. De halte van bus 26 stopt voor de deur en heeft een directe verbinding met maar liefst 3 treinstations in Den Haag: Moerwijk, Hollands Spoor en Voorburg. Ook stopt tram 3 om de hoek, met een direct everbinding naar het centrum van Den Haag.

Huren in ZuiderDuinen betekent wonen in een luxe appartement op een prachtige locatie.

Verwachte oplevering: Q1 2019

Interesse in een appartement?
Bezoek www.hureninZuiderDuinen.nl en schrijf u in als geïnteresseerde!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in ZuiderDuinen
Huurwoningen
23
Huurprijs van
€ 1.200,-

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden