Binck Plaats te Den Haag

Den Haag
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

BINNENKORT IN VERKOOP: 46 ENORM GROTE GRONDGEBONDEN HERENHUIZEN!!!!
 
Binck Plaats
Binck Plaats maakt onderdeel uit van het project Binck Eiland, uitgeroepen tot het 'Beste toekomstige woningbouwproject in Den Haag'!!!!
Binck Eiland wordt omringd door water en groen. Op steenworp afstand van het centrum van Den Haag en aan de rand van Rijswijk en Voorburg wordt dit prachtige nieuwe wooneiland gerealiseerd. De voormalige drukkerijloods zal plaatsmaken voor Binck Plaats: 46 ruime herenhuizen, met overdekte parkeergarage en daktuin.

Kies je voor Binck Plaats dan kies je voor:
- Keuze uit 3,5-laags herenhuis mét dakterras of een 4-laags herenhuis met vier slaapkamers
- Een diepe tuin tot maar liefst 15 meter
- Een gezamenlijke, kindvriendelijke binnentuin
- Eigen parkeerplek in de overdekte parkeergarage
- Enorm duurzame woningen met een EPC van 0,0
Oftewel, een groene en ontspannen woonwijk met een prachtig karakter tussen het centrum van Den Haag en het groene Voorburg!

46 enorm ruime Herenhuizen van 4 woonlagen hoog, in twee varianten:
* De 3,5-laagse Herenhuizen mét dakterras. Deze Herenhuizen hebben een woonoppervlakte van 172 tot 180m2 en een diepe tuin tot wel 15 meter diep! Door de grootte van het Herenhuis is het mogelijk om hier een woon-/werkwoning van te maken. De eerste verdieping van de Herenhuizen, die grenst aan de achtertuin is in verschillende diepten verkrijgbaar. De Herenhuizen hebben uitzicht over de Trekvliet of over het park en zijn voorzien van een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage.
* De 4-laagse Herenhuizen. Deze Herenhuizen hebben een woonoppervlakte van 177 tot 184m2 en een diepe tuin van wel 12 tot 15 meter diep! Door de grootte van het Herenhuis is het mogelijk om hier een woon-/werkwoning van te maken. De eerste verdieping van de Herenhuizen, die grenst aan de achtertuin is in verschillende diepten verkrijgbaar. De Herenhuizen hebben uitzicht over de Trekvliet of over het park en zijn voorzien van een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage.

Vanzelfsprekend zijn er diverse indelingsvarianten bij deze woningen mogelijk.

De grote binnentuin op de eerste verdieping tussen de woningen zal worden ingericht als grote privétuinen én een semi-openbare binnentuin.

Duurzaamheid
Bij de transformatie van Binck Eiland wordt bijzondere aandacht besteed aan het duurzame karakter van de nieuwe woon-, werk- en leefomgeving. Alle delen van Binck Eiland worden voorbereid op de bouw van een energiezuinige, gezonde en leefbare woonwijk die klaar is voor de toekomst. Zo worden materialen van de voormalige SDUdrukkerij voor een groot gedeelte op de locatie hergebruikt of zelfs gedemonteerd en elders opnieuw gebouwd. Natuurlijk is de wijk in zijn geheel zeer energiezuinig door het inzetten van moderne technieken zoals warmte-koudeopslag en warmteterugwinning. Dat wordt gecombineerd met het gebruik van zonnepanelen op de daken, een extreem goede isolatie en gebalanceerde ventilatie van de woningen en gebouwen. Uiteraard zullen de woningen gasloos worden opgeleverd, u kookt dus ook elektrisch. Op deze manier komt de EPC-waarde voor de Binck Plaats (herenhuizen) op 0,0 uit.

De Duurzaamheidshypotheek
Omdat de woningen in Binckplaats enorm duurzaam gebouwd worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

De planning
De planning is in juni 2018 te starten met de verkoop van deze ruime eengezinswoningen in Binckplaats.

Wilt u vrijblijvend op de hoogte gehouden over Binck Plaats? Schrijf u vrijblijvend in via https://vorm.nl/binckplaats/interesse en we houden u op de hoogte.

De prijzen zijn helaas nog niet bekend

Meer informatie

Kenmerken

Project
Binck Plaats te Den Haag
Start verkoop
2018 (2e kwartaal)
Koopwoningen
46
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden