Binck Plaats te Den Haag

Den Haag
Actueel aanbod

€ 644.850,- tot € 719.850,-

Kenmerken

Woonoppervlak
162 - 182m2
Kaveloppervlak
51 - 51m2
Inhoud
437 - 491m3
Aantal kamers
5 - 6

Over dit project

Nu in verkoop: De 46 herenhuizen van Binck Plaats!!

Heeft u interesse in één van de nog beschikbare woningen van Binck Plaats?

Vul dan het Inschrijfformulier in wat u kunt vinden onder het kopje 'Downloads' en mail deze door naar de makelaar.

Heeft u voorafgaand aan het invullen van het inschrijfformulier nog vragen?, 
Neem dan contact op met één van de makelaars, Frisia Makelaars via: 070-3420190, vraag naar Mechteld Abbink en / of  WVK Makelaars via 070-3861210 en vraag naar Michiel van der Harst.


Binck Plaats
Binck Plaats maakt onderdeel uit van het project Binck Eiland, uitgeroepen tot het 'Beste toekomstige woningbouwproject in Den Haag'!!!!
Binck Eiland wordt omringd door water en groen. Op steenworp afstand van het centrum van Den Haag en aan de rand van Rijswijk en Voorburg wordt dit prachtige nieuwe wooneiland gerealiseerd. De voormalige drukkerijloods zal plaatsmaken voor Binck Plaats: 46 ruime herenhuizen, met overdekte parkeergarage en daktuin.

Alvast rondkijken op Binck Eiland? Bekijk hier de Virtual tour experience

Kies je voor Binck Plaats dan kies je voor:
- Enorme huizen met veel m2. Keuze uit woningtype Quarto, een vierlaags herenhuis mét dakterras of woningtype Folio een vierlaags herenhuis met maar liefst vier slaapkamers;
- hoge plafonds van 3,00 meter hoog op de begane grond
- Een diepe privétuin tot maar liefst 15 meter. Deze tuin is in basis al ingericht en samen met onze ‘hovenier’ krijg je de mogelijkheid om je tuin verder naar eigen smaak in te richten
- Een enorme gezamenlijke, kindvriendelijke binnentuin;
- Een eigen parkeerplek in de overdekte parkeergarage;
- Enorm duurzame woningen met een EPC van 0,0 (energieneutraal);
In de prijs van de Herenhuizen zijn in basis al de prijzen van de bijbehorende parkeerplaatsen én de koopprijs van de duurzame installatie al verwerkt. U huurt dus niet de installatie, maar u wordt, zoals wenselijk, zelf eigenaar.
Oftewel, een groene en ontspannen woonwijk met een prachtig karakter tussen het centrum van Den Haag en het groene Voorburg!

 46 enorm ruime herenhuizen met 4 woonlagen, in twee varianten:
* Woningtype Quarto een vierlaags herenhuis mét dakterras. Deze herenhuizen hebben een woonoppervlakte van ca. 162 tot 169 m2 en een diepe tuin tot wel 15 meter! Door de grootte van het herenhuis is het mogelijk om hier een woon-/werkwoning van te maken. De eerste verdieping van de herenhuizen, die grenst aan de achtertuin is in verschillende diepten verkrijgbaar. De herenhuizen hebben uitzicht over de Trekvliet of over het park en zijn voorzien van een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage.
* Woningtype Folio een vierlaags herenhuis met maar liefst vier slaapkamers. Deze herenhuizen hebben een woonoppervlakte van ca. 175 tot ca. 182 m2 en een diepe tuin van wel 12 tot 15 meter diep! Door de grootte van het Herenhuis is het mogelijk om hier een woon-/werkwoning van te maken. De eerste verdieping van de herenhuizen, die grenst aan de achtertuin is in verschillende diepten verkrijgbaar. De herenhuizen hebben uitzicht over de Trekvliet of over het park en zijn voorzien van een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage.

Vanzelfsprekend zijn er diverse indelingsvarianten bij deze woningen mogelijk.

De grote binnentuin op de eerste verdieping tussen de woningen zal worden ingericht als grote privétuinen én een semi-openbare binnentuin.

Via deze link: ''brochure'' kunt u de verkoopbrochure van Binck Plaats downloaden.

Duurzaamheid
Bij de transformatie van Binck Eiland wordt bijzondere aandacht besteed aan het duurzame karakter van de nieuwe woon-, werk- en leefomgeving. Alle delen van Binck Eiland worden voorbereid op de bouw van een energiezuinige, gezonde en leefbare woonwijk die klaar is voor de toekomst. Zo worden materialen van de voormalige SDUdrukkerij voor een groot gedeelte op de locatie hergebruikt of zelfs gedemonteerd en elders opnieuw gebouwd. Natuurlijk is de wijk in zijn geheel zeer energiezuinig door het inzetten van moderne technieken zoals warmte-koudeopslag en warmteterugwinning. Dat wordt gecombineerd met het gebruik van zonnepanelen op de daken, een extreem goede isolatie en gebalanceerde ventilatie van de woningen en het gebruik van triple glas. Uiteraard zullen de woningen gasloos worden opgeleverd, u kookt dus ook elektrisch. Op deze manier komt de EPC-waarde voor de Binck Plaats (herenhuizen) op 0,0 uit, wat energieneutraal betekent.

De Duurzaamheidshypotheek
Omdat de woningen in Binckplaats enorm duurzaam gebouwd worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Interesse?
Wilt u vrijblijvend op de hoogte gehouden over Binck Plaats? Schrijf u vrijblijvend in via https://vorm.nl/binckplaats/interesse en we houden u op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Binck Plaats te Den Haag
Start verkoop
2018 (2e kwartaal)
Koopwoningen
46
Prijs
€ 644.850,- tot € 719.850,-
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden