De Binck

Den Haag
Actueel aanbod

€ 365.000,- tot € 365.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
91 - 91m2
Inhoud
291 - 291m2
Aantal kamers
3

Over dit project

Laatste appartement- Bouwnummer 65 in De Binck te koop! Kijk snel bij woningtypes voor de informatie over dit appartement.

DE BINCK
De Binck is het eerste project op Binck Eiland dat in verkoop is gegaan. Het markante kantoorgebouw van 9 verdiepingen aan de Binckhorstlaan wordt getransformeerd tot een prachtig en ultramodern Haags appartementengebouw. Opvallend aan het ontwerp is de toevoeging van ‘de duikplank’ op het rechtergedeelte van het gebouw, en natuurlijk de balkons. De stoere entree van het gebouw blijft behouden.

Binck Eiland. Het origineel.
Het is ruig, industrieel, rauw & lekker Haags. Maar het wordt ook comfortabel, aangenaam, overzichtelijk en ontspannen wonen. Het ligt immers tussen de Binckhaven, de Trekvliet en de ecologische groenzone. Het nieuwe Binck Eiland is straks nergens mee te vergelijken. Want Binck Eiland wordt de eerste duurzame woonbuurt in het gebied dat tot voor kort het domein was van grote bedrijven. En jij woont hier straks als eerste op een prachtige plek. Vlakbij het centrum van Den Haag en aan het water. Jij maakt nu de keus voor het origineel.

De Binckhorst verandert in rap tempo van bedrijventerrein naar comfortabele woonplek. In enkele jaren zullen er zo’n 5.000 nieuwe woningen worden gebouwd. In het bijzondere gebied aan de Binckhorst havens vind je nu al veel nieuwe plekken die het ontdekken waard zijn. Mama Kelly heeft haar vaste plek op het schiereiland waar ook de mannen van Kompaan hun bier brouwen. Aan de nieuwe Fokkerhaven biedt koffiebranderij en restaurant Capriole de kans om in alle rust te genieten. En ook de aanleg van de Rotterdamse Baan en de upgrading van de kades aan de Trekvliet laten zien dat de Binckhorst leeft en klaar wordt gemaakt voor een nieuwe toekomst. De Binckhorst wordt een stoere plek in Den Haag met veel (verborgen) kwaliteiten en alle voorzieningen op een steenworp afstand.

Binck Eiland wordt het eerste gebied op de Binckhorst waar gewoond kan worden. En wat is er leuker dan in tien minuten de binnenstad van Den Haag te kunnen binnenvaren, of te ontspannen op of aan de Trekvliet? Nú is het moment om in te stappen en te genieten van alle nieuwe kansen die het gebied biedt. Wonen aan het water, dicht bij de binnenstad, met fenomenaal uitzicht.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Binck
Koopwoningen
18
Prijs
€ 365.000,- tot € 365.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden