De Stadhouders

Den Haag
Actueel aanbod

€ 653.500,- tot € 1.285.491,-

Kenmerken

Woonoppervlak
133 - 232m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

De Stadhouders
De Stadhouders is een bijzonder nieuwbouwproject in Den Haag en biedt ruimte aan 57 luxe koopappartementen. Stuk voor stuk bieden ze de luxe van een hotel en de ontspanning van thuis zijn. Zo worden de luxe appartementen gekenmerkt door hun omvangrijke leefruimtes en prachtige vergezichten over stad en strand. Wil je nu al van het uitzicht genieten, neem hier alvast een kijkje!

Er zijn nog enkele appartementen te koop:

*Appartement type G vanaf € 653.500,- v.o.n. (nog beschikbaar: bouwnummers 163 en 168)
*Penthouse type K vanaf € 1.135.500,- v.o.n) (nog beschikbaar: bouwnummer 188, de laatste!)
Kijk hier welke woningen wij in De Stadhouders gaan bouwen. Alle verkoopprijzen van type G zijn inclusief een eigen parkeerplaats en een prachtige Bulthaup B1 keuken.

Een van de meest gewilde woon- en werklocaties
Op de grens van het geliefde Statenkwartier en Duinoord - één van de meest gewilde woon- en werklocaties in Den Haag - wordt De Stadhouders gerealiseerd. Deze nieuwe woonplek omvat drie gebouwen, drie Stadhouders; Maurits, Casimir én Frederik Hendrik. Ieder met een eigen karakter, maar allemaal vol charme. De Stadhouders is gelegen tussen het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen. Bekijk hier de VR-tour van de entree, de binnentuin, keuken en kantoor.

Planning – De bouw is gestart!
Is één van deze woningen iets voor jou? De bouw is inmiddels al ver gevorderd! Ons doel is dat je er in Q2 2020 kunt wonen.

Duurzaamheidshypotheek
Omdat De Stadhouders zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.

Ik wil meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Stadhouders
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
81 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 653.500,- tot € 1.285.491,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden