Lokaal nieuws maandag 29 januari 2018 Bron: Willem Witsen Wonen

70% van de woningen is verkocht

Inmiddels zijn we verheugd om te kunnen melden dat  70% van de woningen is verkocht en de werkzaamheden voor de verbouw in volle gang zijn. Er wordt in de kelder van het gebouw het nodige  gesaneerd en constructief aangepakt en zal de komende maanden ook een begin gemaakt worden met het reinigen van de buitengevel. Er zijn nog een aantal mooie appartementen en penthouses beschikbaar voor belangstellenden.  
 

Inmiddels zijn we verheugd om te kunnen melden dat  70% van de woningen is verkocht en de werkzaamheden voor de verbouw in volle gang zijn.Er wordt in de kelder van het gebouw het nodige  gesaneerd en constructief aangepakt en zal de komende maanden ook een begin gemaakt worden met het reinigen van de buitengevel. Er zijn nog een aantal mooie appartementen en penthouses beschikbaar voor belangstellenden.

De makelaars zijn tweewekelijks op dinsdagochtend in het pand aanwezig om u een persoonljke rondleiding te geven in het pand en u een impressie te laten beleven van de nieuwe toestand door middel van een Virtual Reality bril.

Voor exacte data houd onze facebook pagina willemwitsenwonen in de gaten.

Meer weten over Willem Witsen Wonen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden