Lokaal nieuws donderdag 19 oktober 2017 Bron: Willem Witsen Wonen

Succesvolle open dag 7 oktober

Op 7 oktober j.l. vond de open dag plaats voor Willem Witsen Wonen. Wij kijken terug op een succesvolle dag waarbij ruim 100 belangstellenden konden genieten van het uitzicht over Benoordenhout, het monumentale trappenhuis en de hoge plafonds.

Om mensen verder een goed beeld te geven van de (toekomstige) ruimtelijkheid van het binnengebied en de feitelijke ruimte van de woningen, was er ook de mogelijkheid om een woning 'virtueel' te bezichtigen. Aan de hand van voor een VR-bril kon men op de exacte locatie van het appartement door de geheel ingerichte woning lopen en deze vanuit verschillende hoeken ervaren en vanaf het virtuele balkon het uitzicht bewonderen.

Benieuwd hoe dat eruitziet? Klik hier en u komt direct in dezelfde virtuele omgeving.

Meer weten over Willem Witsen Wonen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden