mobiele airco kopen
Lokaal nieuws woensdag 01 december 2021

Een beton look vloer in uw nieuwbouwhuis?

Aan een nieuwbouwhuis moet in de meeste gevallen nog veel gedaan worden. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over de juiste vloer? Een beton look vloer kan daarbij uitkomst bieden. Dit type vloer geeft elke ruimte een unieke uitstraling en is zeer gemakkelijk te onderhouden.

In dit artikel staan de verschillende soorten vloeren opgesomd. Bij elke vloer wordt ingegaan op de kenmerken.

Nieuwbouw woning aankleden met een beton look vloer

Een beton look vloer biedt in het dagelijks gebruik enorm veel gemak. Dat komt namelijk doordat de vloer volledig naadloos wordt gelegd en vlak is. Hierdoor is het heel eenvoudig om het oppervlak schoon te maken. Bovendien biedt een beton look vloer het voordeel dat vuil en stof zich niet snel aan het oppervlak zal hechten, wat de schoonmaak uiteraard nog gemakkelijker maakt. De vloeren zijn slijtvast en bieden altijd meerdere voordelen. Deze vloeren zijn naadloos, snel te belasten, slijtvast, vloeistofdicht, veilig, stofvrij, gebruiksvriendelijk en in vele kleuren leverbaar.

De beton look vloer wordt vaak op maat aangeleverd. Consumenten kunnen hun wensen aangeven en daar wordt altijd rekening mee gehouden bij het samenstellen van de vloer. Alleen al met betrekking tot de kleur is er veel mogelijk, zodat u wat dat betreft met een bepaalde sfeer die u voor ogen heeft vooraf al rekening kunt houden. Vrijwel alle gewenste kleurencombinaties zijn beschikbaar en dat betekent dat er sprake kan zijn van een naadloze aansluiting op het bestaande interieur in uw woning.

Veelzijdige keuze met PVC vloeren

Een PVC vloer wordt gemaakt van een hard soort kunststof en gaat dus lang mee en is makkelijk schoon te maken. Bovendien past deze vloer bij elke interieurstijl omdat bijna iedere uitstraling mogelijk is. Wat dacht u van een houtlook? Of stoer beton? Het assortiment aan designs is de laatste jaren flink gegroeid, verfijnd en oogt natuurgetrouw. Zo creëert u een mooie en praktische basis voor het interieur. PVC vloeren combineren het beste van twee werelden met elkaar. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor het uiterlijk van een warme houten vloer, maar profiteert u van het gemak van PVC. U hoeft zich geen zorgen te maken over wijnvlekken, naaldhakken of vieze huisdieren. De vloer is namelijk waterbestendig en makkelijk te reinigen.

Duurzame oplossing met gietvloeren

Een gietvloer is een vloer die met de hand op een ondervloer gegoten wordt en die hierna op ambachtelijke wijze aangebracht wordt. Hierdoor ontstaat er een prachtige naadloze vloer met veel praktische eigenschappen en een luxe uitstraling.

Gietvloeren hebben de volgende eigenschappen:

  • Duurzaam: een gietvloer blijft tientallen jaren mooi
  • Brandwerend: een gietvloer is een veilige en brandwerende vloer
  • Hygiënisch: een gietvloer is naadloos en vochtwerend
  • Onderhoudsvriendelijk: u hoeft nauwelijks onderhoud te verrichten aan de vloer
  • Comfortabel: een gietvloer is licht flexibel en erg comfortabel
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Een gietvloer bestaat uit verschillende lagen en elke gietvloer wordt afgewerkt met een coating of laklaag die de vloer een mooie afwerking geeft en die de vloer beschermt.

Er zijn dus verschillende soorten vloeren met verschillende kenmerken. Genoeg keuze voor uw nieuwbouw woning.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden