Lokaal nieuws dinsdag 19 februari 2019

Op zaterdagochtend 9 maart 2019 zal de derde bijeenkomst van De Vroon plaatsvinden.

Tijdens de eerste bijeenkomsten zijn geïnteresseerden bijeen gekomen om kennis te maken met het concept, de plek, elkaar en het team maar ook na te denken over de plattegronden van hun eventuele toekomstige woning.

Op zaterdagochtend 9 maart 2019 zal de derde bijeenkomst van De Vroon plaatsvinden. Deze bijeenkomst staat in het teken van zorg en services.  Tijdens deze bijeenkomst verkennen we met elkaar de basis voor de zorgcoöperatie van en voor de toekomstige bewoners. De zorgcoöperatie kan een sociale, ondersteunende, 'medische' en technische functie vervullen. Ook kan deze een belangrijke rol gaan spelen in het gezondheidsnetwerk voor de wijk. De mogelijke invullingen van de zorgcoöperatie en de organisatorische mogelijkheden worden in deze bijeenkomst helder uitgelegd. Uiteraard is er ruimte om uw vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.  

De bijeenkomst vindt plaats bij Informatiecentrum Vroondaal. Het adres is Vroonhoevelaan 2 te Den Haag. De inloop is om 9.30 uur, om 10.00 uur starten we met de presentatie. De zaal van de bijeenkomst bevindt zich op de begane grond, het toilet is middels een trap te bereiken. 

Meer informatie of aanmelden voor de bijeenkomst? Ga naar https://www.vroondaal-devroon.nl/bijeenkomst.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden