Lokaal nieuws woensdag 16 januari 2019

Parkeren in Den Haag, zo doe je dat

Het jij ook altijd zo’n moeite met het vinden van een parkeerplaats in het drukbezochte politieke centrum van ons land? Hierbij enkele tips die het proces een stuk gemakkelijker maken.

1. Buiten het centrum parkeren

Centraal gelegen parkeerplaatsen zijn vaak nogal prijzig, wist je dat veel plekken buiten het centrum een stuk goedkoper zijn? Van hieruit kan je gemakkelijk met het openbaar vervoer in het centrum komen. Of huur een ov-fiets, zo komt je gemakkelijk, goedkoop en milieuvriendelijk overal waar je zijn moet, zonder afhankelijk te zijn van vertrektijden en -plaatsen.

2. Treinstations en luchthavens

De reis verder zetten per trein of vliegtuig? Heb jij even geluk dat je op Schiphol en Eindhoven Airport voordelig kan parkeren dankzij Park+Fly. Voor een paar euro per dag laat je je auto met een gerust hart achter voor de hele vakantie. Bij terugkomst rijd je zo naar huis, zonder dat je opgehaald moet worden of afhankelijk bent van openbaar vervoer.

3. Goede voorbereiding is het halve werk

Doe op voorhand onderzoek naar de beste gelegen parkeerplaatsen van Den Haag. Op de website van Q-park vind je een routebeschrijving en andere praktische informatie, waardoor je rechtstreeks naar je bestemming rijdt. Vaak kan je zelfs op voorhand een plaats reserveren, zodat je ook op drukke dagen verzekerd bent van een plekje.

4. Éen kaart, talloze parkeerplaatsen.

Met een Q-park SmartCard. verlies je nooit meer tijd aan betaalautomaten. Met één kaart rijd je namelijk overal vlot in en uit. Pas aan het einde van de maand reken je eenmalig af voor al je parkeerbeurten.

5. Maak gebruik van evenementen

Tijdens evenementen kan je vaak een goedkope parkeerplaats reserveren in combinatie met een ticket. Kijk daarom vooraf op de evenementenwebsite, zodat je geen aanbiedingen mist. Handig is ook dat de parkeergarages van Q-park 24/7 open zijn, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken om de tijd. Lees hier meer over Parkeren in Den Haag.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden