Lokaal nieuws maandag 03 december 2018

Woonvragen? Kom naar de Rabo Inhouse Woonstore!

Ben je op zoek naar je droomhuis? En heb je behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden van een hypotheek? Vanaf maandag 3 december kun je hiervoor dagelijks terecht bij de Rabobank in de Inhouse Woonstore op de Bezuidenhoutseweg 5 in Den Haag. Een afspraak maken is niet nodig.

In de Inhouse Woonstore staan de financieel adviseurs van de Rabobank voor je klaar om vrijblijvend al je woonvragen te beantwoorden. Je weet dan direct waar je aan toe bent. De Inhouse Woonstore is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/denhaag. Ook voor het maken van een afspraak op een ander moment of locatie.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden