Lokaal nieuws maandag 15 oktober 2018

Jouw nieuwe kantoorruimte in Den Haag?

Oh, Oh Den Haag. Mooie stad, vol met kantoren. 195 beschikbare kantoorruimten om precies te zijn. SKEPP heeft hier de keuze aan maar liefst 35 kantoorpanden, verdeeld over 8 stadsdelen. Dus of je nu het liefst in Haagse Hout werkt, of liever iedere morgen richting het centrum rijdt. Kijk eens rustig rond bij SKEPP. Wel is het zaak snel erbij te zijn wanneer je een geschikte kantoorruimte in Den Haag ziet. Sommige plekjes in de stad zijn namelijk erg gewild en dus ook zo verhuurd. De meeste kantoorruimtes in Den Haag bevatten zowel flexplekken als kantoorruimtes. Zowel voor ondernemers die op een afgesloten werkplek zitten, als mensen die liever in een kantoortuin werken is er een passende werkplek beschikbaar.

Scherp op jouw budget

Aan huur zit vaak een budget vast. Je wilt maandelijks natuurlijk niet teveel geld kwijt zijn aan alleen het pand van waaruit je werkt. Dit is dan ook vaak een belangrijke factor die de keuze van huurders bepaalt. Deze kantoren huur je via SKEPP kantoorruimtes huren:

• Virtuele kantoorruimte - vanaf €49,- p.m.
• Flexplekken - vanaf €99,- p.m.
• Werkplekken - vanaf €149,- p.m.
• Kantoorkamers - vanaf €249,- p.m.
• Conventionele kantoorruimte - vanaf €749,- p.m.

Zodra je de keuze voor jouw soort kantoor en het bijbehorende budget hebt gemaakt, ga je verder met afvinken. Wil je bijvoorbeeld graag een receptie bij binnenkomst? Of is goede wifi een vereiste in jouw kantoorruimte in Den Haag? Dan klik je deze aan. Misschien is alleen een bureau en goede koffie voor jou een voorwaarde om lekker te kunnen werken. Bij SKEPP behoort dit tot de keuzemogelijkheden. Direct staan de beschikbare kantoorruimtes in Den Haag voor je neus, je hoeft alleen nog maar online in te plannen wanneer je daadwerkelijk een kijkje wilt gaat nemen.

Pak een virtuele tour

Met zoveel verschillende huuropties, is het goed om de kantoorruimte goed op je in te laten werken. En wat is er dan fijner dan goed beeldmateriaal? SKEPP heeft van ieder kantoor representatieve foto’s, video’s en 3D virtuele tours. Zo krijg je een compleet beeld van de uitstraling en sfeer van de kantoorruimte in Den Haag. Samen met de specifieke wensen, heb je een zo compleet mogelijk beeld van kantoorruimtes waar je zo terecht kunt. Ben je toch nog niet zeker van je keuze? Neem dan vooral contact op met de specialisten van SKEPP. Er zit altijd één van de medewerkers voor je klaar om via chat te benaderen. Zij geven passend antwoord op je vragen en geven ze advies in jouw zoektocht, altijd binnen maximaal 1 uur.

SKEPP gaat trouwens nog verder dan alleen het vinden van een kale kantoorruimte in Den Haag. Ook de inrichting kun je namelijk al helemaal vooraf bepalen. Dit is mogelijk met het inrichtingsconcept van Officeplanner. Het transport, de montage en de coördinatie van deze flexibele kantoorinrichting is in handen van SKEPP. Het ergonomische meubilair is met een druk op de knop ‘bij te bestellen’ of ‘terug te schalen’. Ideaal als je bijvoorbeeld op projectbasis kantoorruimte in Den Haag zoekt en geen investeringskosten voor meubilair wilt. Op die manier kun je met gerust hart starten met de huur van jouw nieuwe kantoorruimte in Den Haag.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Den Haag.

Aanmelden