mobiele airco kopen

Specialisten

Interieurontwerp Den Haag denkt vanuit de klant

Goed luisteren, goed doorvragen en sámen ontdekken waar je naartoe wilt met je interieur. Dat bestempelt Vanessa Kervezee van Interieurontwerp Den Haag als een van haar sterke punten. "Ik hoor vaak van klanten terug dat ik denk vanuit hún perspectief, dat ik me in hen kan verplaatsen. Ik houd ervan om samen aan de slag te gaan en hun input te vertalen in een mooi interieurontwerp."

Vanessa Kervezee is sinds 2004 werkzaam in de interieurbranche. Na het afronden van een aanvullende studie aan een academie begon ze in 2010 als zelfstandige onder de naam: Interieurontwerp Den Haag. Haar kracht ligt mede in het grote netwerk dat ze in Haaglanden heeft opgebouwd. "Ik geef onafhankelijk advies en werk samen met winkels en leveranciers om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ik ken de stad en de regio goed en dat helpt mijn klanten weer. Ik gaf bijvoorbeeld iemand de tip om ook eens te gaan kijken in een bepaald hotel. Puur als inspiratiebron, omdat ik meende dat het interieur daarvan naadloos aansloot bij waar hij naar op zoek was."

Ontwerpen voor nieuwbouwwoningen

Het interieur van een nieuwbouwwoning vindt ze ten opzichte van opdrachten voor bestaande woningen een extra mooie uitdaging. "Dat huis staat er vaak nog niet. Het is nog in aanbouw en je werkt met een plattegrond. Juist dan is het goed om te denken in duidelijke stappen en zo toe te werken naar een interieurplan. Een goed plan vormt een basis van waaruit het makkelijk is om keuzes te maken".

Deeladviezen

Kenmerkend voor de aanpak van Interieurontwerp Den Haag is het aanbod van deeladviezen op het gebied van stijl, kleur, inrichting, of verlichting, of een combinatie daarvan. "Soms hebben mensen behoefte aan een soort hulplijn: een beknopt advies of een frisse kijk op hoe een bestaand interieur past in een nieuwe woning. Maar ik kan ook zorgen voor een compleet nieuw ontwerp. Mensen weten vaak in grote lijnen wel welke kant ze op willen, maar ze raken in het keuzeproces het overzicht kwijt. Ik help de lijn te vinden en breng alles bij elkaar. Daardoor krijgt het interieur een persoonlijk karakter en een stijl die helemaal bij henzelf past."

Persoonlijk

Hoe achterhaalt zij wat mensen willen op het gebied van stijl? "Met een persoonlijke vragenlijst als start en daarna een stijlinterview probeer ik met gerichte vragen wensen en smaak naar voren te halen. Door het visualiseren in beeld maak ik een stijl zichtbaar. Dit kan met een klassieke aanpak, met beelden uit tijdschriften, of digitaal, bijvoorbeeld met sfeerbeelden die ik met de klant deel op Pinterest via een gezamenlijke map. Dat werkt super handig en snel. Welke kleuren passen bij de stijl? Welk soort meubels kies je? Waar komen elektrapunten? Is er behoefte aan flexplekken of speelruimte voor de kinderen? We nemen alles mee. Ik vertaal de stijl naar het interieur en zorg voor een goed werkbaar plan."

Lichtontwerp

Vanessa Kervezee is naast interieurontwerper ook lichtontwerper, een specifieke discipline binnen het vakgebied. "Met de juiste verlichting kun je heel veel sfeer, gezelligheid en uitstraling toevoegen aan een interieur. Met een goed lichtontwerp komt een ruimte echt tot leven. Ik help met het uitkiezen van armaturen en de juiste lichtbronnen. Ik vind het leuk als mensen ook iets opsteken van mijn uitleg en daarna met een andere blik naar verlichting gaan kijken."

Goed van start

Voor ieder interieur en ieder budget is er een passend advies, is het uitgangspunt. Daarnaast hecht zij veel waarde aan openheid en transparantie. "Klanten krijgen vooraf een beeld van de kosten, zodat ze achteraf niet voor verrassingen komen te staan. "Ik stel me praktisch op, wil mensen echt verder helpen." Ze heeft een kantoor in het centrum van Den Haag, waar belangstellenden op afspraak -- en met inachtneming van de coronavoorschriften -- van harte welkom zijn om langs te komen.

Wil je meer weten?
Interieurontwerp Den Haag
Prinsegracht 46, 2512 GA Den Haag
T 06 30654 904 (ma, di, wo, vrij 10.00-18.00 uur)
www.interieurontwerpdenhaag.nl     /  info@interieurontwerpdenhaag.nl
 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.